Vazgeçtim dediniz ama belki merak eden başka insanlar çıkar. Bir arkadaşım çok yoğun bir şekilde bu tarz bir site ile ilgileniyor. Arkadaşın izlediği adımları sırayla anlatayım.
Joomla.org sitesinde yazar yetkisinde bir arkadaştır kendisi. Öncelikle joomla alt yapısını biraz daha geliştirerek istediğine uygun ve mantıklı bir site geliştirdi. Eklentiler bileşenler ve moduller geliştirdi; hazırda olanlar üzerinde oynamaya gitti. Daha sonra, bir adet VPS kiralayarak; panelsiz bir şekilde en ideal hız ve güvenliğe ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık 1 yıl boyunca hiç vazgeçmeden günlük en az 5 haber girmeye çalıştı; katılabileceği tüm teknoloji fuar, konferans ve kongrelere katıldı.
Bunu takip eden süreçte; üniversite kariyerini kullanarak; okuduğu üniversite ve nazı geçen üniversiteler de tanıtım konferansları düzenledi. Katılm sağlamak adına ödüller dağıttı.
Şu an yeni yeni vb forum entegresi ile ilgileniyor.
ve o günden bu yana reklam ALMIYOR site de kullanıcıyı rahatsız etmekten çekindiği için; şimdilik beklemede.
Bu arada tanıtım yazıları, seo vs gibi etkenleri hiç saymadım bile varın siz karar verin öyle bir projeye girmenin maliyeti harcadığınız emek ve çabalar karşısında