lostyazilim
tr.link

Sizce Bu Projeyi Yapmalı Mıyım ?

13 Mesajlar 2.087 Okunma
lstbozum
tr.link

WeyseL WeyseL Bir başka baharda Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 19 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Vazgeçtim dediniz ama belki merak eden başka insanlar çıkar. Bir arkadaşım çok yoğun bir şekilde bu tarz bir site ile ilgileniyor. Arkadaşın izlediği adımları sırayla anlatayım.

Joomla.org sitesinde yazar yetkisinde bir arkadaştır kendisi. Öncelikle joomla alt yapısını biraz daha geliştirerek istediğine uygun ve mantıklı bir site geliştirdi. Eklentiler bileşenler ve moduller geliştirdi; hazırda olanlar üzerinde oynamaya gitti. Daha sonra, bir adet VPS kiralayarak; panelsiz bir şekilde en ideal hız ve güvenliğe ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık 1 yıl boyunca hiç vazgeçmeden günlük en az 5 haber girmeye çalıştı; katılabileceği tüm teknoloji fuar, konferans ve kongrelere katıldı.
Bunu takip eden süreçte; üniversite kariyerini kullanarak; okuduğu üniversite ve nazı geçen üniversiteler de tanıtım konferansları düzenledi. Katılm sağlamak adına ödüller dağıttı.
Şu an yeni yeni vb forum entegresi ile ilgileniyor.

ve o günden bu yana reklam ALMIYOR site de kullanıcıyı rahatsız etmekten çekindiği için; şimdilik beklemede.

Bu arada tanıtım yazıları, seo vs gibi etkenleri hiç saymadım bile varın siz karar verin öyle bir projeye girmenin maliyeti harcadığınız emek ve çabalar karşısında

wmaraci
reklam

nadlog nadlog Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)

WeyseL adlı üyeden alıntı

Vazgeçtim dediniz ama belki merak eden başka insanlar çıkar. Bir arkadaşım çok yoğun bir şekilde bu tarz bir site ile ilgileniyor. Arkadaşın izlediği adımları sırayla anlatayım.

Joomla.org sitesinde yazar yetkisinde bir arkadaştır kendisi. Öncelikle joomla alt yapısını biraz daha geliştirerek istediğine uygun ve mantıklı bir site geliştirdi. Eklentiler bileşenler ve moduller geliştirdi; hazırda olanlar üzerinde oynamaya gitti. Daha sonra, bir adet VPS kiralayarak; panelsiz bir şekilde en ideal hız ve güvenliğe ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık 1 yıl boyunca hiç vazgeçmeden günlük en az 5 haber girmeye çalıştı; katılabileceği tüm teknoloji fuar, konferans ve kongrelere katıldı.
Bunu takip eden süreçte; üniversite kariyerini kullanarak; okuduğu üniversite ve nazı geçen üniversiteler de tanıtım konferansları düzenledi. Katılm sağlamak adına ödüller dağıttı.
Şu an yeni yeni vb forum entegresi ile ilgileniyor.

ve o günden bu yana reklam ALMIYOR site de kullanıcıyı rahatsız etmekten çekindiği için; şimdilik beklemede.

Bu arada tanıtım yazıları, seo vs gibi etkenleri hiç saymadım bile varın siz karar verin öyle bir projeye girmenin maliyeti harcadığınız emek ve çabalar karşısında

WeyseL kardeşim, hemen her soruya açıklayıcı yanıtlar veriyorsun, insanlara gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorsun takip edebildiğim kadarıyla. Özel olarak bir teşekkür etmek istedim.
WeyseL

kişi bu mesajı beğendi.

Nesim Nesim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Sıradan biri
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 9 / 20
  • Ticaret 1, (%100)

Bioxinho adlı üyeden alıntı

Teşekkürler arkadaşlar.Bu projeyi kafamdan sildim artık.Yeni bir web bloğu oluşturdum kafamda.Ona yoğunlaşıyorum.

öyle aceleci karar verme derim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al