Üstteki sekilde yapınca hata veriyor. ama kurulumdan sonra dil dosyasını ekledim.
panelde de türkçe bölümü çıkmıyor. ekliyorum panelden bu sefer sitede türkçe seçince site tamamen gidiyor.
Tema ile verilen opencart sistemini kurdum. Normalde 2.3.0.1 sürümü kullanıyordum fakat tema ile 2.1.0.1 opencart sistemi kurulmuş. temayı da çok beğendiğim içinde 2.1.0.1 sürümüne devam etmeye karar verdim.
Sorun şu ben 2.1.0.1 sürümü kursam sıfırdan ve türkçe olarak kurulumu yapsam.
daha sonra da 2.1.0.1 sürümüne uyumlu temayı yüklesem.. temadan kaynaklanan yabancı dil çevirileri olmayacak mı onu tekrar dil dosyasına mı eklemek gerekiyor.
panelde de türkçe bölümü çıkmıyor. ekliyorum panelden bu sefer sitede türkçe seçince site tamamen gidiyor.
Tema ile verilen opencart sistemini kurdum. Normalde 2.3.0.1 sürümü kullanıyordum fakat tema ile 2.1.0.1 opencart sistemi kurulmuş. temayı da çok beğendiğim içinde 2.1.0.1 sürümüne devam etmeye karar verdim.
Sorun şu ben 2.1.0.1 sürümü kursam sıfırdan ve türkçe olarak kurulumu yapsam.
daha sonra da 2.1.0.1 sürümüne uyumlu temayı yüklesem.. temadan kaynaklanan yabancı dil çevirileri olmayacak mı onu tekrar dil dosyasına mı eklemek gerekiyor.
Siz sürümleri farklı denerseniz tabii ki hata alırsınız.
2.x sürümü ile 2.3 sürüm dil dosyaları farklıdır çünkü.
2.1.0.1 sürümü full tr olarak yükleyin.
Temayı yükleyin daha sonra.
Ayarlardan sonra, gerekli olan modül klasörlerinde ing dosyayı kopyalarak, tr dosya oluşturun. Bu şekilde tr dosyası içerisinde ing kelimeleri tr yaptığınızda sorunsuz çalışır.