-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ankette değerlendirme yaparsanız sevinirim. Aspx kodlama ile bir blog scripti yapsak tutarmı?
🔒 http://mcmyazilim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence tutar ama varolan blog sitelerinden +ları olması lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistemi, alt yapısını ve özelliklerini görmeden yorum yapmak pek doğru olmayacaktır. Evet deriz beklediğimizin de altında bir sistem gelir tutmaz. Hayır deriz ortaya şahane bir iş çıkar tutar. Ancak wordpress gibi güçlü bir rakip karşısında yapılacak olan blog sistemleri için şans çok düşüktür. Yapacağınız sistem; aspx php kadar yaygın olmayan; sunucu da ekstra yükümlülük gerektiren bir dil yapısı kullanmakta. Aynı zamn da php kadar hatasız bir dilde değil. Ufak şaşkınlıklarda hemen hataya düşer. Hiç bilmeyen bir insan php kullanabilme yeteneğine sahip iken, asp.net konusunda yabancı kalacak; sistem üzerinde değişiklik yapamayacaktır. Bu yüzden ilk hata aldığında ya da bir tarafını değiştirmek isteyip değiştiremediğinde aga ne varsa wordpresste var diyerek ardına bakmadan kaçacaktır. Hani o kadar uğraşacak ve ciddi anlamda zaman harcayacak iseniz; blog gibi bir sektör de kendinizi riske atmayın drim. Portal konusuna biraz daha ağırlık verirseniz tutma şansı biraz daha yüksektir. Joomla gibi portal sistemleri inceleyerek ortaya mix bir portal çıkarır; portal ek yazılımları destekler ve gelişime açık olursa tutmaması için bir neden yok gibi
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogsa hız olarak çok hızlı ve .net ile yapıldı.
Tutup tutmaması kişiye bağlı. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben onu bir dönem kullandım hiçte hızlı bir blog sistemi değil ve tema eklenti konusunda sıkıntılı. Bulabildiğim kaynakları derleyip sitemde yayınladım. Uzun lafın kısası ben memnun kalmamıştım. Size tavsiyem Blogengine deneyin. Kaynak isterseniz buradan bakabilirsiniz.
Blogsa
Blogengine
Aradığın blogsa işte sana Blogsa...