-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günümüzdeki milyoncu diye tabir ettiğimiz mağazaların internet alemine insanların girip karıştırarak farklı şeyler bulabileceği bir site tarzında yapmak gibi bir düşüncemiz var ama altyapı olarak hangi kuruluştan altyapısını kurmamızı tavsiye edersiniz alan adı ile ilgili düşüncelerinizi de bekliyorum teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhabalar;
e-ticaret yöneticisi olarak 2-3 kurumsal firmada yöneticilik görevi alıyorum.
t-soft ya da ideasoft firmalarını size önerebilirim. Ücretli destek hizmetimizden de yararlanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurucu
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vazgeçmenizi öneririm. onun yerine gittigidiyor , sanalpazar, n11 gibi yerlerde kullanıcılar oluşturup. instagram face desteği ile yürümeniz sizi daha başarılı hale getirecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://onlinetahta.com -> Canlı Dershane- Video Dershane-Uzaktan Eğitim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurucu
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenize giren müşteri bulursanız güvenipte alacak adam bulursanız neden olmasın dediğiniz. Ama ben insanların bilindik siteler dışında kullandığına çok şahit olmadım. Mesele kar oranının yüksek olmasından ziyade insanların güveni ve sürüm üzerine dayanıyor. Buradaki herkes internetten alışveriş yapıyordur. tekil ürün satış siteleri dışında diğer e-ticaret sitelerini kullanma oranı nedir bilemiyorum açıkcası.
http://onlinetahta.com -> Canlı Dershane- Video Dershane-Uzaktan Eğitim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
insanlarımızın daha çok kapıda ödeme seçeneği ile gitti gidiyor hepsi burada veya n11. com tarzı sitelerin dışında alışveriş yaptıklarına şahit oldum kapıda ödeme seçeneği ağır basıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Hocam o tarz bir sitenin ürünlerinin 3 5 lira olması lazım adam ona bide 6 7 lira kargo ücreti öder mi orası biraz zor bence
eneskamis.com