-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
darknov4, evet çıkar, gizlersiniz whois yada adresde vs oynarsin biraz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkçe filmlerde yapacak birşey yok. Mutlaka telif yersiniz. Ayrıca yabancı filmler üzerinden gidebilirsiniz, yabancı filmlerden hit yemek istiyorsanız, vizyon tarihine 3-4 ay olan filmleri ekleyin. Ve bugünden itibaren o filmlere çalışma yapın. O zamana kadar ilk sayfaya gelirsiniz, böylece 3-5 filmden 20-30k hit yiyebilirsiniz. Yenilmezler 2 ultron çağı ilk sıraya getirmiştim, günlük 10-15k sadece bu filmden geliyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bendede film sitesi var yabancı genellikle bu güne kadar 1 tane telif uyarısı aldım oda bende karşılık verdim silmedim film duruyor ve sorun olanda yok türk filmi diyorsanız ekleyin telif yedikçe kaldırısın
bu arada
www.acdirekizle.com film sitem ilgilenemiyorum ilgilenmek isteyen varsa iletişime girsin bütün elde edilen herşey ortaklaşa bölüşürüz yane ortak arıyorum yanı ilgilenmek isteyen varsa iletişime geçsin
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
cans
Değişik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam normalde istememesi gerekir ancak ilegal olduğu için bu kadar dayatıyorlar.
e-sinema.org -Reklamsız film felan.
Upload işleri yapılır-Arada makale yazılır.
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Yorumlarınız için teşekkürler. Telifler digiguardians üzerinden geliyor tüm içeriğin kaldırılmasında hakları vardır diye düşünüyorumki bu şekilde istiyorlar. Yapacak bir şey yok gibi yabancı filmlere yönelicez artık.
cans
Değişik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Danci adlı üyeden alıntı
Dostum böyle bi durum söz konusu olamaz. Youtube'de bulunan fragmanlar standart lisans altında yayınlanıyor. Embed kodları eklenebilir durumda. Ozmana beyazperde, sinemalar siteleride telif hakları yüzünden kapatılsın? Mantıklı mı?
Hocam Yerli filmlerde filmin her türlü hakkı türk firmasına ait olduğu için kaldırtabiliyorlar.İsteseler IMDB'ye de telif çekip görsel/film ismi fragman vs kaldırtabilirler.
e-sinema.org -Reklamsız film felan.
Upload işleri yapılır-Arada makale yazılır.