-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim :)
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kardesim teman piyasanin en iyi 3 fil temasindan biri yani site guzel. Arkadasin dedigi gibi, Permalink finder isini gorur. Ayrıca Logosuz olur mu hiç? Hemen bit logo yap:-)
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
bu sekilde soru soranlara karsı acayip bir kıllıgım var benim sanki wm aracı tanıtım yazısı sitesi veya backlink alma sitesi gibi geliyor sanırım sizlere ama öyle degil linkinizi direk yazaydınız sanırım cok kişi size yardım edecekti bakın benim gibi yardım sever biri bile kıl oldum abi sarkısını söylüyor saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tema bu hale gelebiliyor mu panelden ya :) Film izleme ekranında ki sağda olan o gereksiz renkli alanları kaldırmanız güzel olmuş. Temanın üst menü tarzını sevmiyorum, onun haricinde güzel tema. Güzel olmuş gayette hızlı, başarılar dilerim.
Neden link yapısını o şekilde değiştirme gereği duydunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım teşekkürler. Oturmuş bir sitede ne metalarda ne de link yapısında değişiklik yapmamak gerek bu büyük bir sıkıntı. Kategori atamasını sanırım seçtiğiniz kategorilerde alfabetik olarak yapıyordu yada ilk seçtiğiniz kategoriyi baz alıyordu sanırım. Orada gözüken kategori seçtiğiniz kategorilerden birisi.