altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ingiliccce yi komedi olsun diye mi yazdın
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorman yanlis oldu acikcasi ama evet oylesine yazdim
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
@ramazan40
kardeş bak hostagormuydu ne bi hosting şirketi var ondan al domainde bilgillerini gizle tabi ilk başta küçük bi host al sonra hit geldikçe büyürsün
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kore dizilerinde sektör bir kişinin elinde tüm dizileri o paylaşıyor ve diğer tüm siteler onun pylaştığını alıyor yayınlıyor. Ayrıyeten bir de forum sitesi var yıllardır aktif olan. Bu iki sitede yaklaşık 9-10 yıldır aktif kime sorsan ikisinin ismini verir.
İyi bir dizi teması denek 300-400 liradan aşağı tutmaz. Diğer tüm temalar birbirinin editlenmiş halleri hatalar dolu. ( dizix teması )
Bunu haricinde bir vds sahibi olman gerekir ki bu sürekli olması gerekiyor çünkğ hergün yeni bölğm çıkıyor ve eski bölümleride yükleyeceksin.
Bir bölüm diziye logo+altyazı koymak 1.5 saat sürüyor. 50 dizi atsan 1000 bölüm eder en az. O kadar vaktin var mı?
Ben dizi sitesi açma işine girdim ve şuan sitem var açıkçası. Ama bu kadar zor ve teferruatlı olduğunu bilsem girmezdim. Her gece 11de 10 adet bölğm yayınlıyorum bu bölünlerin tümü altyazılı ve logolu oluyor. 1 ay boyunca sürekli vds de bu işi yaptım 300 bölüm anca oldu.
Sana tavsiyem ilkte 400-500, her ay harcayacak 100 liran yoksa girme bu işe. Ama tabii ki girebilirsin
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dizi sektörü zordur tavsiye etmem en az 4-5 kişi lazım yeni çıkan bölüm falan eklemek,takip etmek zor olur, yine de siz bilirsiniz deneyin görün. Zor mu kolay mı iyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Editörler aranıyor!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yillarca Bloggerde calistm hep merak ettigim seyler WP den rahatlikla yapilabildigini ogrendikten sonra her seye hevesleniyorum yoksa oyle bi hayalim yoktu acikcasi temalair cok begendim bende acayim dedim sende haklisin ama seyi merak ettim ben inframe kodlari ile siteme ekliyorum diorm okadar masrafa gerek var mi orta halli host ile rahatlikla yapamaz miyim (yapmaktan vazgectim maksat merak.)