-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Genç Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** V**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Merhaba arkadaşlar film sitemde openload vb oynatıcıların reklamları çok can sıkıcı olmaya başladığı için JW player i denemeye karar verdim orada da video linkini yapıştırıyorum fakat error loading media file colud not be played hatası alıyorum çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Openload ve ok.ru yu ben jw player da çalıştıramadım.Onun yerine videoyu direkt jw ye yükle.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Genç Girişimci
-
-
Ad Soyad
B** V**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Öyle bi internet olsa keşke hocam :)
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Altyazı için "Subtitle Edit" altyazıyı videoya gömmek içinde "Apowersoft" u kullanıyorum. Sonra video google drive yada jw playera yüklüyorum.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Jwplayerda oynatabilmek için videonun kaynak URL'sine ihtiyaç var. Openload, okru ve mailruda kaynak linki bulmak sıkıntı. Google Drive için apiye ihtiyaç var çünkü her ip adresine ayrı video linki veriyor. Jwplayer'a direk videoyu yüklemek de sıkıntılı iş çünkü belli bir kotası var jwplayerın premium üyelik alman gerekir. Son zamanlarda bu video playerlarla ilgili çok konu açılmaya başlandı belli ki herkes bilgisiz benden başka da yardımcı olan birkaç kişi var sadece. Ben video playerı 170Tlye satıyorum panelli, direk videonun URL'sini yazdığında jwplayerda oynatıyor panelden ayarlar vs yapabiliyorsun. Şimdilik Google Photos, Google zdrive, Google Plus, Picasa, Vidmoly, Dropbox, YouTube ve birkaç farklı kaynak daha var yaza doğru baya bir kaynak eklemesi de yapacağım. Ama bu konular o kadar basit değil bilginiz olsun. Piyasada zaten video Player satan da kalmadı patlıyor hepsi tek tek.