-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Merhaba arkadaşlar, script içerikli bir sitemi Themeforest te bulunan bir temayı alarak kullanmak istiyorum ancak bunu yaparken indexlerim gidermi, linkler değişirmi, hitte sıkıntı yaşarmıyım ve konular hasar görürmü ? gibi sorular var kafamda tecrübeli biri bilgilendirirse çok sevinirim.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO Expert, Web Design
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
Script mi yoksa wordpress tema'mı değiştireceksiniz hocam. Script değiştirirseniz dalgalanmalar olmaz. Script değişiminde SQL ve MyPhpAdmin önemli. Wordpress ise hiç bir sorun olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Scripti başka bir wp temaya taşıycam hocam.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Scripti başka bir wp temaya nasıl taşıyacaksınız hocam anlayamadım sanırım. Anladıysamda şöyle bir cevap vereyim.
Siteniz Bir Script (php/html/ vs ) Dosyasıyla Kurulu. Ve siz bunu kaldırarak Sitenize Script Yerine Wordpress Kuracaksınız. ( WP Tema ) Eğer bu şekildeyse dalgalanmalar olabilir. Sitenin Alt yapısı değişecek sonuçta. Ve Script alt yapısında ki mysq bilgilerin falanda değişeceği için dalgalanmalar olacak diye düşünüyorum. İndexlerin gidebilir. Profesyonellerden yardım almanı öneririm eğer sitenin durumu iyiyse kesinlikle yardım al yoksa ufak bir hatanda kötü sonuçlar alabilirsin.
Umarım doğru anlamışımdır. Eğer yanlışım varsa Affola arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmak istemem. İyi Forumlar..
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad