lostyazilim
tr.link

Türkler..

19 Mesajlar 2.631 Okunma
lstbozum
tr.link

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Kusura bakma, ama bu tarz konulara sinir oluyorum.Sen ve çevrendekiler öyle ise -size öyle birşey demek istemiyorum,misalen- tüm Türkler öyle olmak zorunda mı?

Türk dediğin kavram Türkiye,Gürcistan,Bulgaristan,Almanya ve Çinlerde hatta 7 dümende var.Bu kadar basite indirgemen olmamış.

Şahsi görüşüm diğer uluslar neden ilerliyor biliyor musun?
Böyle birşey olduğunda "Şu Çocuk Çok çekememez,kıskanç" değil mi derken, biz hemen kötü birşey olduğunda tüm Türklere vuruyoruz.Katılmıyorum arkadaşım sana.
Türkler sağ duyuludur,başarıyı paylaşmayı severler.Milli takım şampiyon olsun, hiçbir ülkede olmayan kadar sokaklara akarlar, hiçbiri "Orda ben olcaktım da sevinecektik" demez.
Şarkı yarışmaları kazanılsın,başkasının çocuğu olsun, komşu çocuğu sınavdan başarılı bir netice elde etsin direk böreklerle keklerle tebriğe gidilir.

Türklere çekememezlik demen için, mahalle mahalle irdelemen lazım.Çevren konusunda ise bu konu diyecek birşeyim yok.
siyahgiyen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ryan Ryan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
önce kafalar değişecek.. reklama tıklamak hatır gönül işi değil.reklamverenin ekmeğiyle oynuyorsunuz bu tip davranışlarla. hak hukuk diyen insanlarda bile var bu. doğal olmayan tıklama ve tık teşvikleri hak yemenin dik alasıdır.

snpy snpy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Şu an Ben kendi görüşlerimi savunarak bu konuyu açtım. Lafa gelince herkes ben TURKUM diyebiliyor ama bu konuda herkesin kendine bir öz eleştiri yapması lazım kendini bir irdelemesi lazım. Diğer türk devletleri bizi ilgilendirmiyor cünkü aramıda bir birlik beraberlik yok. Siyaseti karıştırmamak daha mantıklı olurdu bu konuda.
Reklamlara gelince tıklasan ne olur tıklamasan ne olur. Dediğim gibi makaleyi yazan arkadaşı daha yaratıcı bir konuma getirmek için biraz teşvik gerekmezmi?
Bu yorumda olabilir. arkadaşın reklamınada tıklama olabilir. Bildiğiniz üzere ailesinden ayrılmış insanlar bunu daha iyi anlayacaktır hayat şartları çok pahalı insanlar oraya zaman ayırıpta sitesine makalesini girmişse bunun küçük bir teşekkürü olamazmı reklama tıklamak?

son bir not: bu konuyu tartışmak için açmadım herkes fikirlerini belirte bilir ama ben istedimki sizlerin düşüncelerinide öğrenmek. Sanırım bir daha böyle bir konu açmayacağım insanları en çok üzen birbirlerini yanlış anlamalarıdır.

ecealper ecealper Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek öğrenci-üniversitenin dergisin
  • Mesajlar 336
  • Beğeniler 7 / 80
  • Ticaret 0, (%0)
bunu yazarak da Türkleri karşılıklı işe zorlamamış mısın? karşılıklı iş yapıldıktan sonra iyiliğin ne anlamı kaldı.. içimden gelirse reklamını yaparım içimden gelmezse biey yapmam..

wmaraci
wmaraci

snpy snpy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
olabilir senin kendi tercihindir o durum

SabahKemalCansu SabahKemalCansu ♣ SKC Graphic ♣ Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Grafik & Tasarım
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1245
  • Beğeniler 545 / 284
  • Ticaret 2, (%50)
Her ne olursa olsun "Ne Mutlu Türküm Diyene..."
siyahgiyen

kişi bu mesajı beğendi.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

:D

ecealper ecealper Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek öğrenci-üniversitenin dergisin
  • Mesajlar 336
  • Beğeniler 7 / 80
  • Ticaret 0, (%0)

((: iyiymiş bu

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
Biri bana bilgi sundu diye, onun reklamına tıklamak zorunda değilim...Bilgiyi sunan da benden bunu istememeli. Zaten bunu yapıyorsa o webmaster değil, tüccardır.
Şahsen ilgimi çeken reklamlara tıklıyorum.

Çekemezlik kavramı ise insana hasdır. Etnik köken farketmeksizin tüm insanlar da şayet peygamber değilse, biraz çekememezlik vardır. Bunu Türklere has bir durum gibi yansıtmak oldukça yanlış...

Sadece Türklere değil, diğer etnik kökenlere de kesinlikle bu tip bir yakıştırma uygun değil...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al