-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam ödemelisiniz zaten normalde ama aşırı bir kazanç olmazsa takibe takilmazsaniz sorun olmayacaktır küçük meblalardan ceza yiyeceğinizi sanmıyorum.
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ozansahin adlı üyeden alıntı
Mağara_Adamı Hocam haklı olabilirsiniz ama bende vergi dairesini aradım.Ödemelisiniz diyor.Tamam ödeyelim de zaten ele geçen para 100 lira civarı.Buna muhasebeci tutsam zaten direk zarara giriyorum.Yok mu şu konuya son sözü söyleyecek birileri?
Vergi Dairesinde arkadaşların olaya bakış açısı farklı : Kazanç elde ediyorsan vergisini vermek zorundasın Mantığı.
Reklamlardan kazanç sağlayanlar biz değiliz. Kazancı google sağlıyor. Vergisinide veriyor (Kısmende olsa ). Adsense kazancı için vergi verme durumu söz konusu olmaz o nedenle.
Şöyle düşünün ; Siz blogunuza Bağış yap butonu eklediniz ve ziyaretçier size bağışta bulundu. Siz Bu bağışın vergisini verirmiydiniz ? Adsense mantıgı da aynı şeydir. Siz ziyaretçiyi bilgi verdiğiniz ve Reklam verene Müşteri buldugunuz için, Reklam veren kişiler size bağışta bulunuyor. ( Siz kimseye herhangi bir mal veya ticaret eşyası vermiyorsunuz )
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fark etmez hocam. Ülkemizde bilişim ve internet kullanımı ile ilgili henüz kapsamlı bir yasa düzenlemesi yok.
Dediğim gibi internetten herhangi bir satış yapmadıgınız sürece kazancınız vergiye tabi değildir
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ozansahinKazan ye keyfine bak. Vergi durumu yok ortada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İlla cebimden para çıksın istiyorsan özelden banka bilgilerimi ileteyim gönder hocam.