-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan 2 adet sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.
Ben bir torrent ve apk indirme sitesi açmayı düşünüyorum. Elimdeki torrent ve apk'ları upload edicem ve indirme linkini sitemde paylaşacağım. Fakat sitede indirilmeye sunacağım torrent ve apk'lerden telif hakkı yeme, ceza yeme, mahkemelik olma gibi durumlarla karşı karşıya kalabilir miyim? Yaptığım araştırmalarda paylaştığım program veya oyunların sahipleri telif hakkından dolayı benden şikayetçi olup başımı derde sokabilirmiş diye öğrendim.
Buna ek olarak film siteleri hakkında da merak ettiğim şeyler var. Bir film sitesi açtığınız zaman filmleri nereden temin ederek siteye yüklüyorsunuz ve yüklenilen filmlerde telif hakkı, ceza yeme, mahkemelik olma gibi durumlar oluyor mu?
Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiye ye ait bir telif hakkına bulaşmadığın sürece başına hiç bir iş almazsın. Ben şimdiye kadar hiç duymadım FBI ın Ankarada ev basıb adam aldığını :D gerçi FBI iç güvenlik işleriyle uğraşıyordu CIA dış güvenlik :D
Dosyalar kendi sitende barınmadığı sürece hiç bir şey olmaz merak etme.
Film olayına gelince bazı yerlere ücret ile üye olarak internete düşen filmlere ilk ulaşan kişilerden oluna biliyor fakat o siteler biraz gizli olduğu için işe yarar site bulup üye olmak mesele.
Onun haricinde sıradan indirme ve torrent sitelerini kullanarak indirebilir ve kendi altyazını gömerek yayınlarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki film izleme sitesinde nasıl bir sistem işliyor acaba? Filmleri indirip upload edip sitemize mi yüklüyoruz? Bu telif hakkına girmiyor mu? Yoksa upload edilmiş bir siteden embed kodunu alarak mı sitemize koyuyoruz?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Filmleri sade yazısız/reklamsız şekilde indiriyorsun altyazıyı ve kendi reklamını ekliyor tekrar karşıya yüklüyorsun. Filmleri kendi sitenize yüklemiyorsunuz, ok.ru,mail.ru,openload.co,google drive vebenzeri sistemlere yüklüyor ve iframe veya html 5 kodu olarak yayınlıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Host ve sunucuları yurt dışından alırsanız ve bunun üzerine Türk telif haklarına bulaşmazsanız sorun çıkma ihtimali pek olmayacaktır. Warez içinde aynı şey geçerli, film ve dizi siteleriniz içinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Web Site Kurulum, vBulletin, WP
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
EranKucuk adlı üyeden alıntı
Host ve sunucuları yurt dışından alırsanız ve bunun üzerine Türk telif haklarına bulaşmazsanız sorun çıkma ihtimali pek olmayacaktır. Warez içinde aynı şey geçerli, film ve dizi siteleriniz içinde.
Torrent Hakkında Size Bir Şey Sormak İstiyorum Ama Pm Atamadım Pm Kutunuz Dolu İmiş
Xenforo, Wordpress ve vBulletin, Skeype: turhan6700, Tel: 0541 812 01 45