lostyazilim
tr.link

Torrent İndirme ve Film Siteleri Hakkında

11 Mesajlar 2.233 Okunma
acebozum
tr.link

ScenkE ScenkE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan 2 adet sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben bir torrent ve apk indirme sitesi açmayı düşünüyorum. Elimdeki torrent ve apk'ları upload edicem ve indirme linkini sitemde paylaşacağım. Fakat sitede indirilmeye sunacağım torrent ve apk'lerden telif hakkı yeme, ceza yeme, mahkemelik olma gibi durumlarla karşı karşıya kalabilir miyim? Yaptığım araştırmalarda paylaştığım program veya oyunların sahipleri telif hakkından dolayı benden şikayetçi olup başımı derde sokabilirmiş diye öğrendim.

Buna ek olarak film siteleri hakkında da merak ettiğim şeyler var. Bir film sitesi açtığınız zaman filmleri nereden temin ederek siteye yüklüyorsunuz ve yüklenilen filmlerde telif hakkı, ceza yeme, mahkemelik olma gibi durumlar oluyor mu?

Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...

wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Türkiye ye ait bir telif hakkına bulaşmadığın sürece başına hiç bir iş almazsın. Ben şimdiye kadar hiç duymadım FBI ın Ankarada ev basıb adam aldığını :D gerçi FBI iç güvenlik işleriyle uğraşıyordu CIA dış güvenlik :D

Dosyalar kendi sitende barınmadığı sürece hiç bir şey olmaz merak etme.

Film olayına gelince bazı yerlere ücret ile üye olarak internete düşen filmlere ilk ulaşan kişilerden oluna biliyor fakat o siteler biraz gizli olduğu için işe yarar site bulup üye olmak mesele.
Onun haricinde sıradan indirme ve torrent sitelerini kullanarak indirebilir ve kendi altyazını gömerek yayınlarsın.

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Türkiye ye ait bir telif hakkına bulaşmadığın sürece başına hiç bir iş almazsın. Ben şimdiye kadar hiç duymadım FBI ın Ankarada ev basıb adam aldığını :D gerçi FBI iç güvenlik işleriyle uğraşıyordu CIA dış güvenlik :D

Dosyalar kendi sitende barınmadığı sürece hiç bir şey olmaz merak etme.

Film olayına gelince bazı yerlere ücret ile üye olarak internete düşen filmlere ilk ulaşan kişilerden oluna biliyor fakat o siteler biraz gizli olduğu için işe yarar site bulup üye olmak mesele.
Onun haricinde sıradan indirme ve torrent sitelerini kullanarak indirebilir ve kendi altyazını gömerek yayınlarsın.

Şu gizli siteleri bulmak lazım çok işime yarardı, bilen vardır mutlaka buradan

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
KryssLuck

http://www.tekarsiv.org/

http://www.vipkeyfi.net/

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki film izleme sitesinde nasıl bir sistem işliyor acaba? Filmleri indirip upload edip sitemize mi yüklüyoruz? Bu telif hakkına girmiyor mu? Yoksa upload edilmiş bir siteden embed kodunu alarak mı sitemize koyuyoruz?

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Filmleri sade yazısız/reklamsız şekilde indiriyorsun altyazıyı ve kendi reklamını ekliyor tekrar karşıya yüklüyorsun. Filmleri kendi sitenize yüklemiyorsunuz, ok.ru,mail.ru,openload.co,google drive vebenzeri sistemlere yüklüyor ve iframe veya html 5 kodu olarak yayınlıyorsunuz.

• Üyelik 17.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Cevabınız için çok teşekkür ederim.

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)
Host ve sunucuları yurt dışından alırsanız ve bunun üzerine Türk telif haklarına bulaşmazsanız sorun çıkma ihtimali pek olmayacaktır. Warez içinde aynı şey geçerli, film ve dizi siteleriniz içinde.

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

EranKucuk adlı üyeden alıntı

Host ve sunucuları yurt dışından alırsanız ve bunun üzerine Türk telif haklarına bulaşmazsanız sorun çıkma ihtimali pek olmayacaktır. Warez içinde aynı şey geçerli, film ve dizi siteleriniz içinde.

Hostingi yurtdışından almanın mantığı nedir? sonuçta sitemizde barındırmayacağız dosyayı sadece link vereceğiz sıkıntı çıkar mı yine de

turhan6700 turhan6700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Web Site Kurulum, vBulletin, WP
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 24, (%100)

EranKucuk adlı üyeden alıntı

Torrent Hakkında Size Bir Şey Sormak İstiyorum Ama Pm Atamadım Pm Kutunuz Dolu İmiş

Xenforo, Wordpress ve vBulletin, Skeype: turhan6700, Tel: 0541 812 01 45
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al