lostyazilim
tr.link

Satılık Proje - Firma Rehberi

3 Mesajlar 661 Okunma
acebozum
tr.link

isyerlerimcom isyerlerimcom İçerik Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 254 / 253
  • Ticaret 27, (%100)
Merhabalar,

2 yıldır yayında olan firma rehberi sitemi satmaya karar verdim.

Site Adresi : https://goo.gl/rki4cD
Site Geliri : Sitenin geliri ; tanıtım yazıları, link satışı , reklam alanları kiralaması, üyelik tipi satışı ve site içerisinde açıklamaları olan bazı hizmetlerden sağlanmaktadır. Ayda ortalama olarak 150-250 TL arası geliri vardır. ( İlk 15 ayında daha çok ilgi gösterilmişti, ortalama 400 TL aylık gelir elde etmiştir. )
Site Yaşı : 1 Yıl 10 Ay
Alexa Global & TR : 737 K - 17 K
Ortalama Hit : 2000-3300 Arası
Yazılım Lisansı ve Kısıtlama : Tualyazılım Firma Rehberi V1 ( Yazılım lisansı sonlandırılmıştır firma tarafından. )
Site İçin İstenilen Fiyat : 2.350 TL ( Az bir pazarlık olacak. )

Açıklamalar :

Site, forumda birçok arkadaşın bildiği, tanıtım yazısı yayınladığı bir sitedir. İlk 1,5 yıl SSL kullandım, pek faydasını göremediğim için kaldırdım. Site ile beraber, 1 yıldır aktif kullandığım e-bülten gönderim sistemi + hit programı vs.. gibi ektralarda devredilecektir. Ciddi alıcı arkadaşlara tüm detaylar anlatılacaktır. Online ödeme kanalı vardır. Shopier kabullü sitedir. IYAD üyesidir. Yüksek Google İndex'e sahiptir bu kategoride bir site için. Hiti %20-25 civarında yapay hittir, bilinçli olarak anahtar kelime bazlı hit çalışması yapılmaktadır. Siteyi ekip olarak satın alınması şahsen benim tavsiyemdir. Kazancı bu şekilde kat kat artacaktır. Eski Google Adsense hesabımla 45 günde 417 TL kazanç getirmiş bir sitedir. Şuan tekrar Adsense alamıyorum, o yüzden reklam eklenmedi. Site ziyaretçileri, sitedeki firmalar ve ürünler için yanlışlıkla sürekli beni aramaktadır. Uygun bir dille sonra sitede ilanı, ürünü ekleyen firmaya yönlendiriyorum arayanları :) Aktif ve rağbet gören bir sitedir. SSL kaldırdıktan sonra, site 3 gün kadar kapalı kaldı, yaklaşık 4 K index kaybetti. Fakat, o sorundan sonra, 2-3 gün içerisinde yeniden index kazanmaya başladı.Aktif olarak siteye içerik girilmektedir. Haber kısımlarını yarı özgün olarak ben düzenliyorum. Diğer içerikler kullanıcılar tarafından oluşturuluyor.

Siteyi artık uğraşmak istemediğim için satıyorum. Başka düşüncelerim var, daha az uğraş isteyen ufak web projeleri araştırıyorum. Maddi bir kazancım olması gerekiyor , onun için satmak istiyorum.

Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
googleasistan
webimgo

Hakan94 Hakan94 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 1 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Rehberesnaf.com yaninda 3500 begenili sayfasıyla beraber 50 TL düşünürsen msn at
isyerlerimcom

kişi bu mesajı beğendi.

isyerlerimcom isyerlerimcom İçerik Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 254 / 253
  • Ticaret 27, (%100)
Hakan94 teklifin için teşekkür ederim hocam, fakat hiçbir şekilde takas düşünmekteyim.

Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al