-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sektördeki büyük sitelerle baş edemeyeceğinizden ötürü sorun büyük. Fakat yemek siparişine farklı bir soluk getirebilirsiniz, örneğin evde yemek yapan kadınlar bunu ek gelire dönüştürebilir sizin sayenizde. Örneğin ben bu tür bir çalışmadan bölgemdeki bir ev hanımına yemek siparişi vermek isterim ev yemeği yemek adına..
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
@hcyasavul satışa çıkardığınızda çok bişi edeceğini sanmıyorum, çoğunluk sizin gibi kolaya kaçıp domaini satmak isteyecek projelendirmek yerine.. O yüzden fazla bir beklentiniz olmasın. Dedğiniz gibi reg fiyatına satılabilir belki.. Ben proje fikirimi söyledim ama zaten bu tür projeye girişecek kişi de sizin domainle girmez, yemeksipariset de ki ş işi bozuyor okunuşta..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
yemek sepeti ayda 1 milyon - 10 milyon arası aranıyor.
yemek siparişi ayda 1 bin - 10 bin arası aranıyor.
yemek sipariş et - söylemiyorum bile.
Adamlar yemek siparişinin adını değiştirmişler projeleri ile. Normalde düz mantık yemek siparişi kelimesinin daha çok aranması gerekirken yemek sepeti olmuş kelime.
Hype
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üni öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok fazla para basarsan domaine karşılığı çok temiz alırsın yemek sepeti gibi olur.Tabi fazlasıyla emek ve para lazım o işlere.Benim düşüncem bu.Domain reglemek iyi birşeyir hocam ondan asla çekinmeyin ilerde ne olacak bilinmez aklına yatan domainleri al gitsin belki ilerde iş yapacaksın keşkeler çekilmesin sonra.D:
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Alan adının ne uzantısı nede kelime sayısı önemli değil keyword bir domain orası muhakkak ama kaliteli bir çalışma ve güzel bir reklam olmadığı sürece ölü bir sektör de ilerlersiniz. Yemek sepetine rakip olamazsınız belki ama orta sınıf bir çalışma ve güzel bir bütçe ile en azından ekmek yiyebilirsiniz. Başarılar
DarqAngeL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domain güzel fakat biraz uzunmu sanki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alan adı olarak güzel.Olması geren bi ad.Ama iş yaparmı bilemiyorum.Bu konuda Türkiyede büyük firmalar var yapıyorlar Seninki ne kadar tutar deneyip görmek lazım.Şuan dünya devi birçok site mevcut ve hepsi bizler gibi küçük girişimler ile buralarda geldiler.Kimse tepeden inme bu hale gelmedi.Özveri ve gayretle iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüm fikirler için aylık ortalama arama sayısı.
10 – 100