-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba, desk-five admatic gibi gösterim bazlı reklam şirketleri 10k tekili olan siteyle 100k tekili olan siteye gösterim başı aynı ödemeleri mi yapıyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Admatic ödeme yapar, DeskFive yapmaz. Arkadaş karıştırmış heralde.
Sorunuza gelecek olursak, gösterim bazlı çalışan firmalar tüm trafiğinize reklam gösterimi garanti etmezler. Admatic için gösterim sayısı, site kategorinize ve reklamverenlerle olan anlaşmalara göre değişkenlik gösterir. 1k gösterim başı fiyatlar hemen hemen sabittir. Mesela Scroll Ad reklamlarının bin gösterim başına fiyatı 0,50 - 0,55 TL arasında değişir.
Fakat dediğim gibi reklamverenlerle anlaşamalara göre mesela sizin 10bin tekil hitiniz varsa bunun sadece 3bin tekil ziyaretçiye gösterim yapılabilir. Yine anlaşmaya göre tüm trafiğinize de gösterim yapılabilir.
Bu konuda kendileri de net birşey söyleyemezler. Sorunuzun net bir cevabı yok malesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Desk five ödeme yapmaz derken hocam hiç mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hiç demeyelim de kıvrandırırlar adamı. Bir kere zamanında ödeme yaptıklarına şahit olmadım. Ne maillere cevap verirler ne telefonlara çıkarlar. Bazen nasıl olursa geri dönerler, o zaman da cevap "Yakın zamanda ödeme yapılacaktır." olur. O yakın zaman belli değildir.
Ha ben ödemelerimi aldım. Ama üç ay bekledim.
Tamamen kötülemek olmaz, DeskFive Almanya merkezli bir firmadır. Almanya'da böyle problemler yaşanmıyor. Ama Türkiye ofisleri çok sorunlu. Türkiye piyasasına gireli neredeyse bir yıl oluyor. Bir yıl içinde 3 tane ofis sorumlusu değiştirdiler. Sıkıntılı bir firma özet olarak.
1 kişi bu mesajı beğendi.