fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhabalar, başlık biraz karışık gelebilir tam olarak bende nasıl başlık yazayım karar veremedim..
Şimdi bana bir mail geldi daha önce de gelmişti yine böyle bir mail gelince nasıl yol izlemeliyim nasıl fiyat çalışması yapıp sunabilirim tecrübeli bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim bu ticari konuda oldukça acemiyim.
Mail şu şekilde geldi, kısaca geçiyorum..
"Kurumsal satış kanalı adına sitenize reklam vermek istiyoruz. Konuyla alakalı fiyat çalışması talep ediyoruz."
tarzında mail geldi ve buna nasıl cevap vermeliyim..
Sitenin tüm reklam yerlerine ayrı ayrı fiyat mı belirlemeliyim yani bir kaç örnek verecek olursam temada reklam yerleri belirli örneğin.. LOGO YANI, Tüm içerikler üstü, Tüm içerikler altı, Kategori listesi altı/üstü gibi tarzında bi fiyat belirleyip mi sunmalıyım tam olarak bilmiyorum...
Bu konuda yardımcı olacak kimse var mı yol gösterecek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bölüm bölüm iletmeniz daha sağlıklı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bölüm bölüm fiyat belirleyebilirsiniz ya da bazı siteler adsense mantığı ile çalışan bir yazılım üretmekteler. reklamverenler hesaplarına bakiye yükleyip tık başı ödemekteler. bu sistem aynı alanı birden çok müşteriye satmak için ideal. fakat sizin için her bölüm için ayrı fiyatlandırma mantıklı gibi görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteyi incelemek istiyorum linki pm atar mısınız
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Bir yazı ile Bütün reklam bannerlerin boyutlarını ve aylık fiyatlarını yazdım ayrıca sitenin anasayfa görüntüsünü alarak hangi bannerın nerede yayınlanacağını renkli olarak gösterdim.
Şimdi reklam talep edildiğinde bu bannerların çalışmalarını da ben mi yapmak zorundayım. Yani reklam vermek isteyenin banner'ı yoksa bunu ben mi yapacağım yoksa kendisi mi gönderecek veya banner ı ben yaparak banner ücreti de mi alacağım bu iş nasıl oluyor peki ?