1. Css dosyasında background-image şeklinde eklediğim resimlerin hiçbiri görünmüyor. Neden olabilir? Resim yolu için url(img/resim.jpg) yaptığımda da url(../img/resim.jpg) yaptığımda da sorunu çözemedim..
2. index.php de sayfalama özelliğini bir türlü aktif edemedim ve görüntü ekleyemedim. category.php 'de ise sayfalama bölümünü çağırmama rağmen hiç görünmüyor..
Funnctions.php kodları:
/* Sayfalama Başlangıcı */
function sayfalama($pages = '', $range = 3)
{
$showitems = ($range * 2)+1;
global $paged;
if(empty($paged)) $paged = 1;
if($pages == '')
{
global $wp_query;
$pages = $wp_query->max_num_pages;
if(!$pages)
{
$pages = 1;
}
}
if(1 != $pages)
{
echo " ";
if($paged > 2 && $paged > $range+1 && $showitems < $pages) echo " ";
if ($paged < $pages && $showitems < $pages) echo " ";
for ($i=1; $i <= $pages; $i++)
{
if (1 != $pages &&( !($i >= $paged+$range+1 || $i <= $paged-$range-1) || $pages <= $showitems ))
{
echo ($paged == $i)? "":"";
}
}
if($paged > 1 && $showitems < $pages) echo " ";
if ($paged < $pages-1 && $paged+$range-1 < $pages && $showitems < $pages) echo " ";
echo "
";
}
}
/* Sayfalama Sonu */
Normalde geçen temamdan hazır aldığım bu kodda Önceki/Sonraki kısmında resimler yerine sadece yazı vardı ve aralarda 1-2-3 şeklinde sayfa numaraları vardı.. Sayfa numaraları olan kısımları sildim, Önceki/Sonraki kısmına da resim ekleyeyim dedim ama olmadı..
3. Sanırım favicon eklenemedi.. Localhost'ta açılmıyor.. Benim bilgisayarımda görünüyor ama önceden site kayıtlı olduğu için olabilir.. Sizde görünüyor mu acaba?
4. Önceki yazılarımda yazı içerisindeki resimlerin bazılarını ortalamıştım, bazılarını sola veya sağa yaslamıştım.. Ama şu an bu özelliklerin hiçbiri çalışmıyor.. Resimler solda ve resmin altından yazı başlıyor.. Nasıl düzeltebilirim? (.aligncenter, .alignleft vs. ilgili classlara hizalama özelliklerini ekledim ama yapamadım.)
5. Genel olarak tema hakkındaki fikirlerinizi de merak ediyorum..
Adres: http://fitnessegitmeni.com