-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci(üni)
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar,
keyword sitelerle ilgili bikaç soru işareti kafama takıldı. Umarım soruların cevabını bilenler çıkar. Şimdiden teşekkürler.
- Keyword domain kaç ayda ilk 3 e girer? (Mesela Rekabet düşük veya orta, aylık aranma hacmi 5-10k olanlar)
- Keyword domainde toplam kaç içerik olmalıdır?
- Keyword domaindeki içeriklerin uzunluğu ne kadar olmalıdır?
- Keyword domaine seo çalışması nasıl yapılmalı? (yapılacak işlemin ortalama miktarı ne olmalı. Mesela tanıtım yazısı diyenler olacaktır, kaç adet tanıtım yazısı verilmeli. Bu sitelerin özellikleri ne olmalı? [Mesela Pa Da değeri kaç olmalı gibi]. Yada sosyal ağ diyenler olacaktır? Hangi sosyal ağlar ve ortalama link paylaşım miktarı kaç olmalı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Sorular keyword domain içi değil tüm domainleri ilgilendiren sorular olmuş.
İlk iki sorunun cevabının ucu çok açık. İlk 3'e girmek yıllarda alablir aylarda haftalarda o size kalmış. İçerik sayısı özgün ve +300 şeklinde olabildiğince olmalı bence
omain uzunluğu ideal 4-6 harf arasıdır diye düşünüyorum
Son soruya gelecek olursak seo çalışması dediğimiz şey zaten neredeyse tüm sitelerde benzer şekillerde yapılıyor. İç ve dış seo nedir diye ararsanı güzel yazılar bulursunuz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhabalar,
Keyword domain SEO konusunda avantajlıdır hızlı ilerler. Ancak günlük olarak içerik ekleyerek desteklemeniz gerekli. Bunun haricinde iç SEO ayarları doğru yapılmalıdır. Ne kadar sürede ilk 3 gelir bu kesin değildir ancak istikrarlı çalışma ve rakiplerin SEO için yaptıklarından daha iyisi yapılarak 1.5-3 ay arası süresi var.