OPDIP
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mimar
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar,
Wmaraci yöneticilerine bir önerim olacak;
Ulusal Açık Dizin (OPDIP.COM), Açık Kaynak hareketinin ruhunu taşıyarak kurulmuştur ve %100 ücretsiz olan tek büyük dizindir. Editörlerimiz tüm kullanıcılar için kötü ve kullanışsız web sitelerini eleyip sadece en iyi içeriği tutarak, sizlere sunmaktadırlar. Ulusal Açık Dizin verileri, özgür kullanım lisansına uymayı kabul eden herkesin ücretsiz olarak kullanımına açıktır.
Wmaraci.com sitesindeki sorgulama kriterlerine OPDIP dizininde yer alıp almadığıyla ilgili bir sorgulama da ekleseniz çok müteşekkir oluruz, şayet Ulusal Açık Dizin Projesi Türkiye'nin %100 ücretsiz ve kendi mz kaynaklarıyla geliştirdiği 100ü aşkın editörün çalışmasıyla ve gün geçtikçe büyüyen bir dizin olması münasebetiyle sizlerin de desteğine açıktır.
Bu doğrultuda sizlerin OPDIP yazılım ekibinden talep edeceğiniz tükm yazılım ve eklentiler kodlanacak ve size özel url üzerinden sorgulama yapabilmenize olanak tanınacaktır.
Teşekkürler
3 kişi bu mesajı beğendi.
dumanyak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Evet bende bir editor olarak bu konuya katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Çok iyi olur Wmaracı yönetimine duyurulur.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
İşsiz.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wmaracıda uygun görürse, inşallah böyle bir şey aktif hale gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle birşeyin yapılmasıyla wmaracının sorgulama çeşitliliği açısından da iyi olacaktır.
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Diğer sorgulama sitelerinden de bir fark olur tabiki ;)
1337
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Dmoz dizininin araçlarda olmasının sebebi google'ın dmoz'u hala kayda almasından kaynaklanıyor. Yani dmoz'u sevdiğimizden veya destek olduğumuzdan araçlara eklemedik.
O yüzden ileriki zamanlarda bir başka dizini daha araçlara eklemeyi şuan için düşünmüyoruz. Hatta tam tersi ileride dmoz'u site analiz sorgusundan çıkarmayı düşünüyoruz. Çünkü google sıralamlarında dmoz'un etkisi gün geçtikçe azalıyor.
Size ise projenizde başarılar dileriz. Umarız siteniz Türk insanına hizmet eden kaliteli ve yararlı sitelerle dolup taşar ve insanımız bundan yararlanır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
OPDIP
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mimar
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:)
Ben konuyu açarken dünyanın değer verdiği bi siteyiz bizi neden eklemiyosunuz demedim zaten sadece editörlerimiz sizin gibi kaliteli webmaster araçlarına mesaj atıp bizim ulusal dizin projemize destek vermelerini rica edebilirmisin diye beni yetkilendirmişti. Bende onların istekleri doğrultusunda size bu konuyu iletmiştim.
Kaldıki Türk webmaster girişimidir OPDİP. Dmoz'u da büyüten biziz. Herhalde OPDIP de büyüyecektir Allah'ın izniyle. Eğer webmaster aracı olup bu forumu takip eden diğer arkadaşlardan da istirham ediyorum amacımız site reklamı yapmak değil bir oluşumun sahiplenilmesi ve ona destek verilmesidir.
İlginiz için teşekkür ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.