Google'da nasıl sayfa açarım diyenler buyurun
Bir uygulama keşfettim. Seo konusunda çok araştırma yapan bir insanım. Wix ile site kurma konusunda çok duyuyordum, Youtube'da reklamlarına aşinaydım. Bir merak ettim Google'da wixsitekur diye Türkiye sitelerini buldum. Baya olayı aşmışlar, adamlar ayda 33 TL karşılığı size internet sitelerinin bütün seo uyumluluğunu sunuyorlar. Siz yeterki özgün içerik girin. Kod falan bilmeyenler eskiden webmasterlara bağımlı kalıyordu. En kötü siteye 500 TL 800 TL para isti-yorlardı. Bu uygulama bu sektöre fena rekabet getirir gibi duruyor. Ben hiç kod falan bilmem bu zamana kadar en az 8 web sitem oldu. Daha önce hiç ücretsiz web site kurmadım. Ama bunu deneyeyim dedim, bedava website tema olayını gerçekten aşmış adamlar.
Ücretsiz web site kurdum, sonra sayfalarımı oluşturdum 3 saatimi aldı, domain başlamak için premium abone olmak gerekiyor ama onu olayım derken birde baktım domain 1 sene bedavaymış hemen faydalandım. E-Ticaret sitesi bile kuruluyormuş arkadaşlar. İşin garip kısmı adamlar komisyonda almıyor ödemelerden çok ilginç. Tek bir uygulama ile otomatik web sitenize seo uyguluyor site booster adı sanırım uygulamanın. O da aylık 15 TL. En güzel kısmı siteyi ücretsiz kuruyor-sunuz, temayı seçiyorsunuz birçok kategori var. İşinize sinmez ise zaten premium olmanıza gerek yok o şekilde ücretsiz web sitenizi kullanabiliyorsunuz.
İnternette site kurma olayına çağ atlatmış adamlar. Meraklısı yada arayan varsa www.wixsitekur.net bir bakın derim.
Eyvallah