-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Regex başarılarının devamını dilerim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kısa bir süre sessizlik...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
güzel ☺
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Keşke wmaracı gibi bir arayüz alsaydınız ... Başarılar dilerim.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Forumun neresi flood dolu?
permalikuzu
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
meyve veren ağaç taşlanır, misali ama ben halen ;) flood olayını anlamış değilim?
Regex nerde flood var?
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Genel forumların tümünde vardır bu ki flood değildirki,. Yada tek bir kişiye ait bölüm olur orada kişi kendine özgü yazılar yazar bunlar flood değildir ki. neyse. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Temaya gelelim ;)
Tema güzel, bi önceki tema üzerinde oynama yapip kodlarında değişiklik yapmışssın, teman baştan aşağı güzel ama " ( Forumun en temel kategorisi. )" olduğu renk bölümü, tchat mıydı ben bayadır tema ile uğraşmıyorum. O bölümün rengi soluk çok soluk hemde onu değiştirtin mi :) harika
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Evet forumu yorumlamam gerekirse, dostum sen gerçekten sen bu işi biliyorsun. vBulletin yapılanmasında gösterdiğin özverinin takipçisiyim çünkü yenilikçi birisin. Piyasada nam yapmış forumlardan senin forumunu sıyıran bir çok özellik, fonksiyon ve görsel bir algı var. Bizim millet alışmış, ya varsayılan temayla yürüyorlar ya da piyasada tutmuş temalardan birini tercih ediyorlar.
Hani senin forumda epeydir geziyorum, yahu şurası niye şöyle olmuş diye gözüme batan bir yere bile rastlamadım o kadar mükemmeliyetçi ve simetri hastası olduğum halde. Fark ettiğim tek olay şu, bende AdBlock açıkken, günün sözü kısmındaki alan
http://prntscr.com/f445rk şeklinde görünüyor. Muhtemelen burada reklam vardır düşüncesiyle AdBlock'u kapatıp reklama tıklamayı istedim fakat orada reklam değil logo olduğunu gördüm.
http://prntscr.com/f4467k Bu gereksiz ayrıntının haricinde, forumun şurası şöyle bozuk olmuş, böyle çürük olmuş diyen adamın alnını karışlarım...
Ongun şunu unutma,
gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!