-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Haberci
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Reseller şirketimde olan sitelerin 2'sinde de 503 service unavailable hatası alıyorum. Hatayı wp-admin girişinde aldığım için sitelerin wordpress arayüzüne de giremiyorum. Sunucu şirketiyle görüştüm hata bizde değil yazılımsal dediler. ***'da ve internette gördüğüm bi kaç şeyi denedim, .htaccess vb ancak yine de sonuç alamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam modullerinizde veya kurulan temada olabilir yada sitenizin hatasina bakin bi firefoxdan bi ordan detay verir garanti dosya yolunu bulamiyordur
zangess
Ya Sev Ya Terket!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarim
-
-
Ad Soyad
U** i**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Cpanelden hatalara bak belli olur. Shell de olabilir sunucu desteğinin dediği gibi bir eklenti yada tema olabilir. Yakın zamanda değişiklik yapmadıysan ftp ni htaccsess index dosyalarını kontrol et. Hala devam ediyorsa cloudlare e yönlendirme yap ve im on attack modunu çalıştır.
https://biyokimlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
1- En son ne işlem yaptıysanız yüklediğiniz dosya kaynak kullanımına neden oluyordur.
2- Saldırı geliyor olabilir.
3-Sunucu da optimizasyon gibi işlemler sonucunda sitelerde böyle sorunlar olabiliyor olması.
Skype eklerseniz kontrol edebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Cloudlinux yüklü bir sunucuda hosting kullanıyorsanız, sitenize saldırı geldiğinden dolayı site kaynaklarınız tükenmiş olabilir.