-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vhki
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır ne yaptıysam malesef adsnse onayı alamadım. o yüzden satın alayım diyorum lakin forumlarda satışının yasak olduğunu öğreniyorum iyide neden yasak ölelim mi biz :confused: Google ceza verir diye böyle bir kural koyulduysa o zaman kodlama yaparak alım satım yapalım misal ads hesabı alınacaktır gibi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam evet yasaktan ötürü ve bahsettiğiniz kadar kolay değil o yasağın önüne geçmek, herhangi bir durumda siteler kendilerini zora sokarlar. O zaman Warez temalar da yer alsın gibi uzar gider, illegal işlere girmemeleri en doğrusu, çünkü ucu çok açık o konunun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Vhki
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İyide kardeşim account satışı diye bir bölüm var sitede ordaki hesapların satışı legal mi sanki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Verimlilik Analiz
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam birde sonrası var bunun ticarete döküldüğü zaman çakallığa dönüyor iş sürekli bir şekilde sağlam olmayan hesap açılıp ticaret yapılıyor hesaba örnek veriyorum 200 tl veriyorsun tam seviniyosun ödeme günün geldi diye çat hesap kapanıyor muhattap bulamıyorsun vs.
Kınında ki Keskin Kılıç!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Çok fazla dolandırılma oluyordu bu yüzden kaldırıldı. Warez içerikten farkı yok adsense satışı. 1 satış oluyorsa 7 dolandırma oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
3 hesap sattım 2 hesap aldım. Hiçbir problem olmuyor. Güvenilir satıcı bulmak mesele
Kendi adına olanı satmıştım başkasının adına olanı kullanıyorum şuna. Ödeme de aldım .
Hala da alır satarım ;)
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense hesabina bakarsaniz tum bilgileri degistirmeye izin veriyor. Adsense istese isim bilgilerini degistirmeye izin vermez yani bence adsensede bu konuda herseyi serbest birakiyor. Ben kendimce adsense satisinda bir mahsur gormuyorum ben adsense almis oldugum siteden genelde fazla para kazanmiyorum siteyi adsense ekibi onayliyor ama bu hesabi adsensenin kabul etmedigi sitede kullaniyorum o sitede baska adsense ile guzel kazanc sagliyor yani diyecegim adsense ekibleride site onaylamada adaletli bir onaylama yapmiyor bu durumda bir adsense satin alip para kazanmada mahsur gormuyorum.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Adsense hesabı alış/satışın yasak olmasının **************lıkla alakası yok arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın. **************lık, arkadaşın da söylediği gibi her hesap satışında olur. Adsense yasak oluşu, hesabı satan kişinin daha sonra tekrar rahatlıkla o hesabı sizden geri alabilme olasılığı var bu yüzden yasak...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!