lostyazilim

Onaylı adsense sürekli kapanıyor..

3 Mesajlar 739 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

webmetince webmetince WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar şimdi benim onaylı adsensem var web sitesi olarak başvuruda bulunmak istemiyorum youtube de onaylı zaten youtubeden para kazanıyorum zaten ama mesela örnek youtubeden ne kadar kazandım diye giriş yapıyorum adsenseye bana diyor ki web siteni gir diye ve geçemiyorum o ekranı mecburen kendi blogum olan www.webmetince.com sitesini veriyorum sonra diyor ki onaylamıyorum sana reklam vermem diyor e buraya kadar tamam verme kardeşim eyvallah ta ben senden web sitesi istemiyorum sen bana zoraki koşuyorsun site gir bana diye ben sadece youtube den kazanmak istiyorum böyle bir durumla karşı karşıyayım önerileriniz var ise bana yardım edebilecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim..

wmaraci
reklam

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Sen bloggeri bağlamışsın içerik barındırıcısından devre dışı bırak youtube acık klsn

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com

webmetince webmetince WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
yok devre dışı bıraktım eyvallah aynen ama adamlara geri bildirim yolluyorum istemiyorum kardeşim ben blogger falan diye diye onayladılar ne saçma sapan bir iş anlamadım şuanda hem youtube hemde blogger onaylı 10 numara oldu yalnız blogger dan kazanç çok az 1kuruş gibi bir rakam ama youtube deli para basıyor :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al