-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar, günlerdir kafa patlatıyorum. En sonunda sizlerin fikirlerine başvurmak istedim. Aslında bu işte (web site programcılığı) çok profesyonel değilim ama aşırı ilgim ve merakım var. Kendim şirketimizde ufak çaplı siteler yapıyorum. Ama artık yaptığım siteyi yayınlamak istiyorum. sizlerden bot site hakkında fikir istiyorum. İlan sitelerinden bot yapıp tek yerde toplayayım diye düşündüm... yasaklara takılıyorum. ekap.kik.gov.tr den bot yapayım dedim beceremedim. Şimdi de belediye sitelerinden bot yapmak istiyorum. Yasak mı bulamadım bilgisi olan var mı? Yada başımı hiç ağrıtmayacak bot site için öneri bekliyorum. Herkese teşekkürler.
www.yolplani.com
Yol Planı - İller Arası Mesafe Km Hesaplama ve Yol Tarifi, Tren Saatleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
alayı yasak. Ancak link verebilirsin. Sadece yazı alırsan siteni google bile banlar. Zaten serbest olsaydı millet haber sitesi kurar yatardı. Yada ilan sitesi kurar yatardı. Malesef yatarak para kazanmak yasal değil. Özgün olmalı siten.
iyikalp.com | editör
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
BotExtra İle yasak değil :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ozkan06 adlı üyeden alıntı
alayı yasak. Ancak link verebilirsin. Sadece yazı alırsan siteni google bile banlar. Zaten serbest olsaydı millet haber sitesi kurar yatardı. Yada ilan sitesi kurar yatardı. Malesef yatarak para kazanmak yasal değil. Özgün olmalı siten.
Sadece link verebilirsinden kastınız atıyorum ilanın tarihi, açıklaması yeri vs. bilgilerini kullanabilirim detaylar ilin kendi sitesine yönlendirebilirim. Bir çeşit akakçe.com gibi. bu olay yasal mı peki ?
www.yolplani.com
Yol Planı - İller Arası Mesafe Km Hesaplama ve Yol Tarifi, Tren Saatleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad