-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting nedir sunucu nedir.? E ticaret sitesi için kiralanan sunucu neden yeterli gelmemektedir. ? Sunucu kiralarken neden hosting için ayrı bir ücret isterler.? Bu ikisinin tek fiyat ile pazarlanması ve tek fiyat ödenmesi mümkün değilmidir.? Sunucu ve hosting hakkında detaylı cevap yazacak arkadaşlar arıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
"E ticaret sitesi için kiralanan sunucu neden yeterli gelmemektedir. ?" size bunu kim dedi ?
sunucu derken nasıl bir sunucu sanal mı fiziksel mi ?
demontara
Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım & Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sunucu web sitelerinin yayın yaptığı bilgisayardır. Hosting bu yayın yapan sunucu'dan belirlir bir kaynağın senin siten için ayrılmasıdır.
E-Ticaret siteleri yoğun şekilde kullanıcılar tarafından ziyaret edildiği için için sunucuda yoğunluk yaratmaktadır, ve aynı sunucuyu ortak kullanan diğer sitelerin (hosting'lerin) performansınıda düşürmektedir.
O yüzden ayrı sunucu kiralanması yada satın alınması gerekmektedir o tür siteler için
Kendi web siten için ayrı bir sunucu kiralarsan tek fiyat olur ve tüm sunucu kaynakları senin siten için ayrılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hosting : Bir sunucunun bölünerek birden fazla parçaya bölünmesi.. Yani bir sunucuda birden fazla host olmasıdır.
Bu arada reseller host diye bir tabirde vardır bu sunucu değildir sunucu ile karıştırmayın. Bunun amacı size sağlanna kaynakları birden fazla ya bölebilmenize olanak sağlıyacaktır.
Sunucu : Bunu iki darklı çeşidi vardır
bir VPS : Sanal olarak sunucu oluşturulması..
VDS : Gerçek anlamda bir depolama yeri..
Siz alışveriş yaparken sadece birini almanız gerekmektedir. Eğer hitiniz fazla ise tabiki sunucu almanız lazım. Orta seviyede ki hit de VPS işinizi görür. Ama hitiniz çok ve ben kaliteli hizmet vermek istiyorum diyorsanız tabikide VDS almanız gerekmektedir.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
E-Ticaret sitesi için sunucu kiralanmalıdır diye bir kural yoktur.
Bu tamamen bilgiden yoksun, ezbere konuşan, kendini büyük gören sözde hosting firmalarının saçmalığıdır.
Binlerce ürün olan bir e-ticaret sitesi pekala paylaşımlı hosting de barınabilir.
Bir zamanlar bana da aynı yalanları söyledi hosting firmaları.
Ne oldu, yalancı oldukları ve kapasitelerinin yetersiz oldukları ispatlanmış oldu.
Aylardır gayet sıkıntısız bir şekilde paylaşımlı hosting de sitelerimi barındırıyorum.
Şunu anlarım, xml ile çekilecek ürün misal olarak 1 gb ve günde bilmem bir kaç kere
çekilmesi gerekiyor vs olur ise, o zaman sunucu gereklidir.
Onun haricinde boş laftır.
İyi forumlar herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.