-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, WP Üzerinde katagori değişimi veya herhangi bir işlem yaptıgımda cpu hemen %20 civarına çıkıyor.Wp admine girmekten bahsetmiyorum bile...3-4 gündür bunun sebebini bir türlü çözemedim.Yardım edebilecek varmı acaba. Cache eklentisi olarak WP Super cache kullanıyorum. Şu anda siteme girmediğim için cpu 0 da ama girip konu felan açtıgımda %20 yi buluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Büyük ihtimalle hosting firmandan kaynaklanıyor. Host şirketinle iletişime geçip daha iyi bir host paketine taşınabilirsin.
Diğer çözümler geçici ve ileride aynı sorunları yaşayacağın çözümler olacaktır. Fotoğrafları küçültme, kodları birleştirme, bilmem ne yapma gibi internette yazılan çözümlerin pek işe yaradığını söyleyemem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende Aynı Problemi yaşıyorum Wp Girerken Bile Deli Oluyorum wp girince bile temalara yada ayarlara bile girerken Çok geç giriyor Önereceğiniz Resel yada Host Ala bileceğimiz Firma Var mı?
Allah Büyüktür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Veridyen 'e bir danışın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mybb default tema da bile bir konuya girdigimde veya başka bir işlem yaptıgımda anlık cpu %8 e kadar yükseliyor hiçbir eklenti olmamasına ragmen :D
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tema değiştirip, pluginleri sırayla deaktif ederek bir daha deneyin hocam. eğer bir sorun gözlemleyemezseniz hosting sağlayıcınızla görüşmeniz gerekiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mybb tüm default ayarlarda bile sorgu işlemlerinde cpu tüketimi %8 - %9u buluyor. hiçbir tema ve eklenti kullanmamama rağmen. Hosting şirketi sunucuyu değiştirdi yinede çözüm olmadı. bidaha yazdım 45 dk önce inş cevap vercekler bugün
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tekrardan merhaba arkadaşlar, Hostingimi değiştirdim. bir konu açarken bile %20 %30 hatta eklentilerle felan oynayınca %40ları gören cpu yeni geçtigim hostingde %1 i bile görmedi bilerek yüklendim %1 bile olmadı.
Bu arada bu 2 hostingin birini yere gömüp birini göğe çıkarıyim.
%40 cpularda gezen hosting = netinternet
ne kadar ugraşırsam ugraşıyim cpu kullanımını %1 bile yapamadıgım hosting = veridyen
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** I**