-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar kolay gelsin,
web site linki koymak yasakmı bilmiyorum ama yasaksa uyarın sitemiz: hesapsat.net
bir ilan sitesi. Yaklaşık 2 hafta önceye kadar sitenin hızı gayet normaldi. Fakat 2 haftadır hızı çok fazla düştü çok yavaşladı site. Hatta geçen hafta 504 timeout hatası çıktığı bile oluyordu. Sitenin sunucusu var (plesk). Bu sorun neyden kaynaklanmış olabilir sebebini / çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi. Çok fazla üye ve ziyaretçi kaybettik 2 haftadan beri. Bu arada trafik alanı vs. herşeyi sınırsız.
Yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
demontara
Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım & Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Paylaşımlı hostinglerde karşılaşılan klasik yavaşlama problemi.
Hosting limitlerinle ilgilidir muhtemelen, durduk yere yavaşladığına göre.
Sunucu yöneticilerinle iletişime geçmen daha mantıklı, Cpu, Ram ve Trafik kullanım limitlerini kontrol ettir bi anlık ne kadar trafik kullanıyor web siten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Setrazor konunun seninle alakası yok 1.si 2. si internet yavaşsa Bugün, 23:31 Veritabanları Kategorisine açarken Bugün, 23:30 da Plesk bölümüne nasıl açıyor konuyu bilip bilmeden savunmaya geçme hemen arkadaşı. boş yapma lütfen.
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Boş değil yetkilimisin yok onlar ilgilenir onların gözü van kedisi gibi canını sıkma sen yardım ediceksen et etmiceksen deme birşey
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Setrazor adlı üyeden alıntı
Hemen baltalamasanız olmuyor dimi bir konuyu? Bendede olmuştu 2 kere aynısı internet yavaş olduğundan olmuştur niye hemen baltalama yapıyorsunuz anlamıyorum biliyosan yaz bilmiyosan yazmayın forumdaki yetkililer boşuna durmuyor görevini en iyi şekilde yapıyorlar onlar siler konuyu
HapyMan 1. yukarıda
2. 2 - 3 hatta 5 alakalı başlığa da açılabilir zira bu seni gram ilgilendirmez. demişin forum kuralları diye bir şey var o seni ilgilendirmiyor olabilir sana yazan olmadı zaten konuyu açan arkadaşa yazdım.
3.sü yardımcı olmayacak yorum yaparak yardım için yazılan yorumları engellemek ayrı bir lüks demişin de yardımcı olmamız için 2 kere konu açılmasına gerek varmı ? anlatmaya çalıştığımı anlamayıp da kelime yapma boşa.
4.sü olayı bilmekten ziyade bilmeden yorum yaparak BOŞ YAPMA! demişin boş yapan sensın olayla alakan olmayıp olaya karışıpda post kasmaya çalışma benim nereye nasıl yardım veya yorum yapacağıma sen karışamazsın