-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Merhaba arkadaşlar iyi günler.
Benim bir film sitem var yaklaşık 1.5 Aylık felan ilk açtığımda kalıcı bağlantı ayarları .html şeklindeydi sonra link çok uzun oluyor diye %postname% şeklinde yaptım sadece isteğim oldu fakat eski indexlerim google aramalarda .html olarak çıkıyor tıklayınca dolayısıyla bağlantı adresi değiştiği için 404 not found hatası veriyor. Google bunu kendi ne zaman güncelliyor veya bizim bişeyi mi değiştirmemiz lazım ? Yeni eklediğim filmler %postname% şeklinde çıkıyor googlede ama eskileri nasıl olucak ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba.Google linkleri zaman içerisinde değiştirdiğin şekilde indexleyecek ve 404 sorunu ortadan kalkacak.Başka bir seçenek de şu eski linkleri yeni linklere yönlendirme yaparak 404'ü ortadan kaldırabilirsin.Ancak tek tek uğraştırıcı olacağından .html kullanmaya devam etmeni öneririm.Daha bilgili arkadaşların başka çözümleri de olabilir tabi benim bildiklerim bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. Tek tek dediğiniz gibi uğraşmam çok zor bu işlemi otomatik yönlendiren herhangi bir eklenti varmı biraz araştırdım .htaccess dosyasından yönlendirme ile yapılıyormuş ama pek anlamadığımdan komple bozmak istemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba
Eski linkleri yenilerine yönlendirmeniz gerekli yoksa sıralamalarda düşüşler yaşarsınız. Linkteki eklentiyi kurup etkinleştirin, Denemelerinizi yapın, sorun çözülecektir. Sorunun devam etmesi durumunda iletişime geçe bilirsiniz.
https://wordpress.org/plugins/permalink-finder/
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Link yapınızın durumuna göre eklentinin ayarlarını yapmanız gerekli, Örneğin kaç adet benzer karakter bulunursa o linke yönlendirilsin gibi. Eklentinin ayarlarını kontrol ederseniz oradan düzenleme yapa bilirsiniz. Eklenti default olarak 2 benzer karakter olarak yapıyor yönlendirmeleri.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
3 Denedim yine aynı son attığım filme yönlendiriyor bütün url'leri ? Nasıl yapıcam
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eklentinin ayarlarının olduğu bölümün resmini atabilirmisiniz. Kalıcı link yapınızı da ekleyin. Ona göre ayarları göndereyim.