Sipariş Verenlere, hayırlı olması dileklerimizle.
Bütün PM'lere dönüşler sağlanmiştir..
Güzel yorumunuz için çok tesekkür ederiz. İnşallah Daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle. Cok mutlu olduk Her zaman dilediginiz vakit bizimle irtiba gece bilirsiniz
SuatGülten adlı üyeden alıntı
hızlı bir şekilde raporumu hazırlayıp Erdem abi teslimi yaptı. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ediyorum. Daha önce bir çok "Ben Seocuyum" diyen insanlarla çalışma fırsatım oldu fakat bu kaliteyi onlarda asla görmedim. Kalite ve Kaliteli hatta Güvenilir bir şekilde seonuzu yaptırmak istiyosanız Erdem abi yani
palmara kesinlikle çalışmalısınız. Teşekkürler..
Çok tesekkür ederim. Elimizden geldiği kadarıyla en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.
ozr147 adlı üyeden alıntı
Bir Müşterimin Sitesi İçin 200 TL'lik Premium Paket Satın Aldım. Wm Aracıdaki Yorumlara Güvenerek, Arkadaşın Titiz Çalıştığını Düşündüm.
Daha Önceden: Tesis Taşıma Yazınca Sitem 300 Sırada Çıkıyordu. Şuan 4. Sırada Çıkmakta
Makine Taşıma Yazınca İndexim Çıkmıyordu Şuan 1. Sayfada
Ben Çok Memnun Kaldım. İşini Hakkıyla Yapan Bir Arkadaş ve Gününde Teslim Ediyor Raporu.
İnşallah Daha daha iyi yerlere gelirsiniz. Tekrardan çalişmak nasip olmasi dileklerimizle.
Konumuz günceldir İş alımlarımız devam etmektedir.
Konumuz Günceldir arkadaşlar iş alımlarımız devam etmektedir. PM'lere dönüşler sağlanmiştir.
İletişim bilgilerimiz watshapp & TEL. : [COLOR="Black"]0535 365 82 31 , 0533 777 42 45
Skype Ve Mail Adresimiz : zamanerdem@hotmail.com[/COLOR]