-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar.sitemde indexlenmiyor.3-4 gün önce eklediğim konular çıkmıyor.ping serviwslerini günde birkere kullanıyorum.all in seo eklentisi de aktif.konular güncel ve sıcak.son dakika haberlerinin anında ekliyorum.
www.ceyizimsenden.com sitesi neden gogglede çıkmıyor.hemen indexlenmiyor.bir arkadaşında buna benzer tema kullanıyor ama anında indexleniyormuş.bir arkadaşım yardımcı olabilirmi?
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
yazılarını digg.com gibi sitelerde yayınlamayı dene.Bu siteler çabuk indexlendiği için ve senin linkin de bu sitede olacağı için botlar ister istemez senin sitene de gelecektir.
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci, tasarımcı ve yazar..
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam siteniz google webmaster tools a ekli durumda mı? Değilse orayı ekletip robot.txt dosyası oluşturmanızı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sitem webmaster tool'sa ekli.index alıyorum fakat sorun index almam 3-4 günü buluyor.bugün eklediğim haber 3-4 gün sonra çıkıyor googleda...robots.txt de sitemde mevcut....bazıları hemen 2 3 dakikada indexliyor diyor anlamadım ben bu durumu...
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google bazen lanet bir şekilde bazı siteleri yok yere eliyor. Tonla spam site varken bazen böyle durumlar yaşanabiliyor. Tavsiyem domain değişikliği yada farklı bir klasöre kur siteni.