buggi
Kerberos Prime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
C# & Php Coder
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tema altyapısı kolay değiştirilebilir Dezavantaj dediğiniz şey değiştirilebilir olmaması olurdu. Al yapıştır kullan yaparsak dediğiniz doğru. Ama yinede Boombox gerçekten çok yavaş bende kullandım ve özellikle resim konusunda bir hayli sorunlu
buggi
Kerberos Prime
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
C# & Php Coder
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla bende başvurdum ve red yedim Bilgin olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
tutmaz tutmaz diyenler valla size göre 300 bin tl niz yoksa site acmayin der gibisiniz insanlar burada dunya devi olmayi beklemiyor yararli bilgileri iletmek istiyor ofpof tan bahsediyorsunuz o siteden nefret eden bi o kadar cok kisi var yani . birde bir buronuz falan olacak siz facebook drgilsiniz demissiniz arksdas firsatlar vardir o firsatlari deniyor insan deneyim ayarliyor 1 yil bu sekil sürer yazilimci olmak sart degil . arkadasin dedigi gibi ofpof bilgisayar muhenfisi falan degil insanlarin hevesini kirmayin bence tutmaz tutmaz deme şuan insan kendini siniyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhabalar, alan adı; harika, logo; gayet sevimli ve güzel, içerik; yerinde...
Fakat 'doğru akıllı telefon seçimi nasıl yapılmalı' başlığındaki 'doğru' kelimesi çok gereksiz. Ilk bakışta göze çarpıyor olumsuz anlamda. Bence kaldırın o doğru kelimesini.
Başarılar dilerim
Freelance
Biz Ancak Rükuda Eğiliriz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Freelance, Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hayırlı olsun inşallah , başarılar , sağlam ve güncel yazılar ile güzel bir platform olacağına inanıyorum