-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
[QUOTE=seoisleri;2469656]xml veya api entegrasyonunuz var ise eticaret sitemizdeki 1000 ve üzeri ürünü entegre edebilirim. Geliştirmekte olduğunuz bir sistem sanırım bu sistemin içinde olup bir müşteri bir müşteridir mantığı ile gidiyorum. @Türkiyeburada[/QUOTE
]Mrb seoisleri ilginize teşekkür ediyorum .
Sorduğunuz soruyu yazılımcımızla istişare edip sizi en kısa zamanda bilgilendireceğim. Tekrar teşekkür ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sitenizde ufak tefek kod ve tasarim hatalari var daha uzman kisilerden yardim almanizi ve tasariminizi biranonce daha guzel bir tasarim yapmnizi oneririm. Iyi calismalar
1 kişi bu mesajı beğendi.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
nokta adlı üyeden alıntı
üye çekmek için yapılan birşeyi söylüyorum, ya sen anlamıyorsun yada bakış açın farklı 1 aylık bir site, reklamsız, 1000 üye kendiliğinden olmaz, ve ben 1000 üye olduğuna inanmıyorum. Arkadaşlarıdır, kendidir hepsi. yani 1000 üye o siteye giricek, ama toplamda 20 ile 10 arası ilan olacak? mantık mümkünmü?
belki farklı reklam yöntemi kullanıyor illa kimseyi sitede üye yapmıyor demekki beğenen çok üye oluyo ;):p
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
doğrudur ;) ama bana saçma geldi :) ne diyelim dahada çok üye olurlar inş,
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam doping satarken niye doping adsl'in görselini kullandınız ki, bir tane yapın.
Bir de ilan fotoğraf ebatları hep sıkıntılı onların da elden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir diğer konu aynı siteyi niye birden çok alan adına kopyaladınız?