-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yakınlarınızı uyarın...
Kapı kapı dolaşıp ilaç firmasından geldiklerini söyleyip ücretsiz kan şekerinizi ölçmek isteyenlerden uzak durun ve Hemen polise haber verin, bu adamlar insanlara AIDS hastalığı bulaştıran "DEAŞ" üyeleridir.
- Bu mesaj bana whatsapp dan geldi dogrulugunu net olarak bilmiyorum. Ancak yinede dikkatli olmakta fayda var.
Bu haber hakkinda bilgisi olanda paylaşırsa sevinirim.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eyvallah hocam. Bunlardan herşey beklenir. Yalan bile olsa dikkatli olmak gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Birincisi konuyu yanlış yere açmışsınız, ikincisi bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
netman adlı üyeden alıntı
Birincisi konuyu yanlış yere açmışsınız, ikincisi bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Haklisin ama ne olur ne olmaz ben ustumde kalmasin istiyorum.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
"BU MESAJI 10 KİŞİYE GÖNDERMEZSEN SENİN DE BAŞINA GELİR" furyasından başka bir şey değil bu...
Bu memleketin istihbarat servisi böyle bir şeyin yapılmasına müsaade edebilir mi sence?
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu memleketin istihbarat servisi böyle bir şeyin yapılmasına müsaade edebilir mi sence?
bu cumleye ne tepki verecegimi sasirdim o kadar guclu bir istihbarat teskilatimizin oldugunu dusunmuyorum gerek yakin zamana gerek yillar oncesine bakarsak anlayabilirsiniz. Bu adamlar cani turk askerlerinin kafalarini kesen adamlar herşey beklenir bunlardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ne olursa olsun ben bana duseni yaptim ayrica 10 kisiye gonder hikayesi felan degil ben bunu kendi istegime paylastim ve kimseye gondermedim. Haber dogru yada yanlis size bi zarari oldugunu dusunmuyorum. O yuzden yprum yaparken o gozle bakmanizi degilde daha farkli sekilde bakmanizi oneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
Y** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğru ya da yanlış fark etmez paylaşarak çok iyi yapmışsınız.
Bunlar canlı canlı insan kafası kesen caniler bunlardan herşey beklenir, en azından insanlar bilinçli olmaları gerektigini hatırlar.
altef4
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapılması gereken şey belli ancak ışte annelerimiz bazılarımız inanabiliyor ailemizi ve yakınları uyarmakta fayda var