fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Wordpresste artık kullanmıyorum. Son güncellemeler ile zaten hem wordpress hem google gerekli düzenlemeleri getiriyor ve ayrıca yıllardır özgün özgün diye bağırdığımız makale kısmını gerçekten özgün yaparsanız 0 seo ile bile yükseliyorsunuz.
Artık yazılar için description bile eklemiyorum. Çünkü google aranan kelimeye göre yazı içerisinden seçip benim descriptiona yazamayacağımdan daha uygun bir açıklamayı buluyor ve gösteriyor.
Keywords gibi descriptionda önemini yitiriyor.
Seo'da dikkat etmeniz gerekenler yazı başlığı, etkili h etiketleri, sayfa urlsi, sayfa düzeni, sayfa hızı, özgünlük, kullanışlılık
Ha illa da bir tane istiyorsanız Jetpack kullanıyordum en son
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Yoast seo derim all in seo kullanırken aldığım günlük 400 tekil hit yoast seo ya geçtikten sonra iki katına çıktı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Yoast seo kullana bilirsen all in seo'dan daha çok etkili ve özellik açısından daha güzeldir. Birçok kişi yoast kullanamadığı için all in daha basit gelmekte fakat bana göre yoast ile her sayfaya müdahale edebiliyorsun ve istediğini daha kolay bir şekilde yapabiliyorsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast la site ayarlarını bozmuşluğum var kategorilrimi arşiv olarak aktarıyodu falan all in seo bana daha kolay geldiği için all in seo
1 kişi bu mesajı beğendi.