-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda yazılım tarafını aşırı öğrenme isteğim var. Lisede C# görmüştüm. Az çok temelim var diyebilirim. Ancak ben kendimi html, css, php, java, mySQL gibi alanlarda geliştirmek istiyorum. Zamanla asp.net gibi alanlara da yöneleceğim fakat ilk olarak hangi dil ile yoluma devam etmeliyim? Hangi adımları uygulamalıyım ve bu konuda tavsiye ettiğiniz kişi veya kurumların derslerini paylaşırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi alanda çalışmak istediğinle alakalı bir soru ve muhtemel bu başlıktan 10'larca vardır forumda..
Tavsiye olarak ; konu açmak yerine onları okuyabilirsin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
SQL + PHP şeklinde başlayabilirsin.Php için çok fazla kaynak var araştırabilirsin. Bunun yanında HTML ve CSS'de çalışabilirsin çok zorlanmazsın zaten. İnternette bulunan hazır tasarım ve çalışmaları inceleyip kısa sürede kavrayabilirsin.
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temelden sağlam öğreneyim diyorsan c/c++ ile başla yok ben windowsa program yazsam yeter diyorsan c# ile başla yok onuda boşver bana en kolay en zahmetsizi olsun heryerde işime yarasın diyorsann python ile başla
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hangi alana gidersen git, HTML, CSS ve JS'i adın gibi bil, ondan sonra ilgilendiğin alana yönel.
2 kişi bu mesajı beğendi.