dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Arkadaşlar merhaba plagarisim checker gibi sitelerde yaptığımız testler sonucunda bir yazının 100% özgün olması ne anlama geliyor ?
Google aynı şekilde özgün olarak mı görüyor ? Bu konuda en iyi sonucu nasıl elde edebiliriz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Yazı özgünlüğünü aslında hep yanlış tartışıyoruz. Yazıda özgünlük kelimelerin farklı kullanılışı değil fikirlerin farklı olması.. Yani sen olan bir şeyi yeniden yazarak özgün yazı elde etmiş olmuyorsun. İngilizce tabir kullanmak gerekir ise "re-write" yapmış oluyorsun.. Ee birde aynı yazıyı komple yazmaktansa tabi ki kendi kelimelerinle yazman önemli. Bahsettiğin sitenin çalışma prensibi belli cümle öbeklerini alıp google da aradıktan sonra özgün olup olmadığına karar veriyor. Yani önemli olarak görebilirsin.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Teşekkür ederim bunları biliyorum genelde bu şekilde anlatıldığı için bende anlaşılabilmek adına böyle yazdım. Benim asıl sormak istediğim yabancı bir siteye içerik gönderdiğim zaman kaynaklardan yararlandığım için sanki oradan alınmış gibi oluyor, ama sonuçta birşey hakkında yazmak için onu tekrar keşfetmem gerekmiyor.
Bu şekilde kaynaklardan elde ettiklerimi nasıl, google açsından sorun teşkil etmeyecek şekilde sunabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Biraz edebiyat ve Türkçe kurallarını kullanarak ( etken yapıları edilgen yaparak, araya kelimeler ekleyerek, kendi yorumlarınızda bulunarak . Siteniz yabancı dilse ise aktif cümle öbeklerini pasif yaparak. Gibi gibi. Yani okuduğunuz da aynı konuyu anlatacak ama başka kelimelerle.
* Ahmet arabasını maviye boyatmak için trafik tescil şube müdürlüğüne başvurdu.
* Trafik şube müdürlüğüne başvurarak Ahmet arabasını maviye boyatma işlemine başladı.
Gibi gibi..
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
aynısını yapıyorum bu şekilde fazla sorun olmaz değil mi ? Sizin önceden de belirttiğiniz gibi google anlam sırası gibi yorumlama yapar mı peki ? Yoksa sizin örneğinizdeki gibi yapmam yeterli mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Özgün yazı kontrolünde
http://www.copyscape.com/ bu siteyide kullanmınızı öneririm..
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Ben Google uzmanı değilim. Ama okuduklarımdan, internet sitelerinde okuduğum yazılardan bunu çıkarıyorum. En basiti yemek tarifi sitesi, Etli kuru fasulyeyi bamya ile yapacak hali yok ya.
* Kızgın yağın içine etleri boşaltınız.
* Etleri kızgın yağın içine boşaltınız.
* Haşlamış olduğunuz etleri kızartmak için yağın içine boşaltınız.
* Etleri kızartmak için önce haşlayıp sonra kızgın yağın içine koyunuz.
* Nar gibi kızarmış etli kuru fasulye için; etleri önce haşlayın sonra kızgın yağın içine koyunuz.
* İyi bir etli kuru fasulyenin tarifi; öncelikle etlerin yumuşacık olması için haşlanmanız gerekmektedir. Daha sonrasında haşlamış olduğunuz etleri önceden kızgınlaştırılmış yağın içine dökerek nar gibi kızarana kadar kısık ateşte karıştırınız.
Demek istediğim kelimelerini kullanman lazım en altta bulunan cümle ile en üste bulunan cümle ( bir diğer deyişle, en altta ki ile en üstteki cümleler ) aynı anlamı aynı hareketi ifade etmektedir. [ Bak bu cümlede bile farklı kelimeleri kullanarak yada eksiltme artırma yaparak aynı ifadeyi anlatmaya çalıştım. ]
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Anladım çok teşekkür ediyorum, verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Şunuda unutmamak lazım google a sevdireceğiz diye insanların aklında sitemizi kara listeye sokmamak gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.