WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
host firmanızdan dosyalarınızı alabilirsiniz, kapatmaya hakları var ama süreniz dolana kadar kişisel alanınızda müdahale hakları yok. telefonla görüşüp dosyaları mutlaka almak istediğinizi söyleyebilirsiniz.
not: bu tarz illegal içerikli siteler hep kafa ağrıtır, aslına bakarsanız etik de değildirler aslında. ama piyasa malesef böyle. keşke herşey ucuz olsa da herkes her hizmete rahatlıkla ulaşabilse :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Normal şartlarda uyarlamaları lazım firmayı değiştirin zaten atıkları mailde gıcık tipler olduğu belli
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
aktif etmesinler siz en son yedeğinizi alın başka firmadan hizmet alınca yüklersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Diyorum ya yedek almam için cpanale girmem lazım ama giremiyorum kapatmışlara girişi 1 hafta önceki yedeği mevcut sitemin elimde
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Eğer Türkiye lokasyon bir web hosting hizmeti alıyorsanız, internet sitelerine düşen film veya diziler dahi bile olsa yasal yayınlama hakkı sizde bulunmayan bir içeriği yayınlamanız da illegal içerik olarak adlandırılır.Bu tarz siteleriniz için yurtdışı sunucularını tercih etmeniz gerekmektedir.Çoğu firmanın bu konuda hizmet sözleşmelerinde ufak bir bölümde bu konu hakkında ibare bulunur.Yasadışı içerik sadece sizin değil firmanın da başını ağrıtacağından kaynaklı sağlayıcılar sorgusuz sualsiz hizmetinizi sonlandırma hakkına sahiptirler.
Çalıştığınız firmanın yedekleme periyodu ne şekilde bir bilgimiz yok fakat mağdur olmamak için son yedeğinizi isteyebilir,başka bir yurtdışı sunucuya hesabınızı taşıyabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Anladım hocam şuan hostfirmamadan son yedeğimi alabildim yabancı host olarak ne önerirsini artık türk filmi eklemem zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Arkadaşlar Yedeğimi Alabildim artık Türk Filmleri Eklemem Zaten Bana Önerebileceğiniz Yabancı Sağlam Host Firması Var mıdır ?