-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, Mobil uygulama indirme hizmeti nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
programcılık
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genel olarak play store üzerinde indirme/ödül bazlı uygulamalar üzerinden yapıyorlar.
Örneğin; reklem verenden indirme başı 50 kuruş alıyor, uygulama kullanıp indirene 20 kuruş bakiye veriyor
Rakamları temsili olarak yazdım.
-neyse bu kısmı siliyorum, henüz test aşamasında-
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
programcılık
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şans işi gibi. 5 katı maliyetine rağmen, sağlam bir sektörü olan bir konu çünkü. Eşi benzeri olmayan işler çıkarıp 1000 indirmede kalmanız ya da tek günde çıkardığınız uygulama ile günlük 500-1000 indirme alma ihtimaliniz var.
Bence sadece kaliteli uygulama çıkarmaya bakın. İlk dönem kıymet görmese de 3-5 ay sonra bi bakıyorsun tutuyor ve yürüyüp gidiyor.
İndirme, trende yükseltme falan hikaye, kaç gün sanal olarak trend de kalabilir ki uygulama? Bu maliyete değecek mi? Bunu da denedim, uygulama kalitesiz ise trend de kalsa da play store çıkma sırası yüksek olsa güzel bir sonuç vermiyor.
Play store zaten bu tarz sahte indirme/sahte puanlatma vs ile çöpe dönmüş vaziyette. Herkes uygulama yazdıkça reklam gelirleri de dibe vuruyor doğal olarak.
1 kişi bu mesajı beğendi.