Selamun Aleykum Değerli Dostlarım, Kardeşlerim.
Bootstrap alt yapısını kullanan "Maxim" temasını kullanarak , herkesin kullanabileceği, blog yazılarını yayınlayabileceği bir yapı haline getirdim.
Site ve Admin panelinin %100 mobil uyumlu olduğunu belirtmek isterim, Admin Paneli daha önceden kullandığım "Vali" adındaki admin temasıdır.
Sitemizde bir kaç alanı admin paneline bağlayarak iş görür hale getirmeye çalıştım. Örneğin admin panelinden girmiş olduğunuz blog yazıları, anasayfada 4 tanesi random olarak görünecektir, hemde blog yazıları sayfasında listeli olarak görünecektir.
Ayrıca sitenin en alt kısmında yer alan iletişim formu da veritabanına bağladım, iletişim formunda gelen yazıları da veritabanından okunanlar, okunmayanlar olarak takip edebileceksiniz.
Sözü Fazla uzatmadan site ve admin panelinden görüntüleri, dosyaları ve veritabanınıpaylaşim..
1 kişi bile nasiplenirse ne mutlu bana, umarım beğenirsiniz. Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
WEB ARAYÜZ KISMI
ADMİN PANEL KISMI
Demoiçin benim siteye bakabilirsiniz .BUYRUN
Veritabanıiçinde mevcuttur. TÜM DOSYALAR
Kullanımı ve Kurulumu Çok Basittir.
webkartali klasörü içinde bulunan webkartali.php içinde Admin Paneli kullanıcı adı ve şifresi mevcuttur.
Aynı şekilde veritabanı adını, veritabanı kullanıcı adı ve şifresini de bu sayfadan kendinize göre uyarlamanız gerekecektir.