-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
puluday.com u da blogger üzerinden kullanıyorum. kesinlikle domain bağla tertemiz bir site Allah başarını daim etsin. aynen devam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilsez adlı üyeden alıntı
Sayın arkadaşım aslında yaramı deştin desem doğrudur :)
Ben yazılarımı kendi deneylerime göre yazıyorum, yani ezber veya alıntı bilgilere yer vermemeye çalışıyorum. Kendi deneylerimden çıkan sonuçlar daha doğal olduğu için hoşuma böylesi gidiyor. Bu yüzden başarı yaşadığım dağıtımları yazıyorum. Manjaro ise maalesef yüzlerce defa denememe rağmen benden tam puan alamadı, yani tam puan alamayan bir dağıtımı insanlara öneremem, ayrıca onu kötüleyen bir yazıya da yer veremem ama ilerde oturmuş bir Manjaro ve Arch tabanlılar hakkında deneylerimi yazacağımdan emin olabilirsin :)
Çok şaşırdım hocam benim antika bilgisayarımda en iyi performans veren sistem manjora xfce oldu (sadece xfce diğerlerinden bende hiç memnun kalmadım iyiki ilk manjaro xfce ile tanıştım yoksa bende manjaro kullanmazdım). Onlarca sistem denedim hep sorun yaşadım. Manjaro xfce bana ilaç oldu Sadece Pacman ve Aur bile çok büyük nimet :)
Blogunuzu fav a ekledim sürekli takip edeceğim.. :)
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Dostum şimdi öncelikle linux blogu diye açmışsın içinde film önerisi falan da çıkıyor. Büyük ihtimal yetersiz içerik uyarısı ile red yemişsiniz. Yani senin hitap ettiğin alanın dışına çıkıyorsun google da diyorki ben film tanıtımı ile ilgili reklamı senin sitene mi verecem ya da film tanıtımı izlemeye gelene linux reklamımı verecem bana ne olduğunu daha kaliteli anlat diyor.
eneskamis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
masteyen, galiba sorunun kendisi budur gibi geliyor bana, bunun sorun olacağını düşünmemiştim, hani kültürel bir şeyler olsun demiştim, onları kaldırıp da bir deneyeyim, ama tutsa dahi yazık olacak o yayınlara çok emek vermiştim, galiba o tür yayınlar için ayrı bir site açmak daha doğru olacak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Domain adresi biz nereden bilelim kendin düşünücen adresi ayni adres varsa alabilirsin isimtecsilden tavsiye ederim