lostyazilim
tr.link

News Mag Teması update etme

3 Mesajlar 436 Okunma
lstbozum
tr.link

Yusufcoruh Yusufcoruh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Newsmag teması aldım bir sitede şu yazılar var aynen kopyalayıp yapıştırdım

Temanızı yükledikten sonra yapmanız gereken ilk iş ise güncellemeleri alabilmeniz için Update ayarlarını yapmak. Her Themeforest temasının kendine ait bir yönetim menüsü mevcuttur. Admin panelinizden temanızın menüsüne gelerek Updater sekmesine gelin.

Not:Eğer bu kısım sizin aldığınız tema da yok ise, bu adımı atlayın.

Buradaki iki alanı dolduruyoruz.

# Your ThemeForest Username: Satın almadan önce oluşturduğunuz üyelik hesabınıza ait kullanıcı adını buraya giriyoruz.

# Your ThemeForest API Key: Themeforest ana sayfasına giderek sağ üst köşede bulunan kullanıcı adımıza tıkladığımızda açılan menüden Settings‘i seçiyoruz. Sayfanın sol tarafındaki menünün en altındaki API Keys yazısına tıklıyoruz. Your API Keys başlığı altındaki rakamları kopyalayıp admin panelindeki alana yapıştırıp ayarları kaydediyoruz.

Updater diye bişi zaten yok orayı atladıkta Themeforest username de bulamıyorum

ayrıca ŞU Themeforest API Key dediği şeyi buldum themeforest yani envatgodaki hesabımda böyle bir yer hatta Generate apı yazan bir kısımda var ancak newsmagda bu apıyi nereye yapıştıracağım ?

wmaraci
reklam

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)
Activate theme yazan sekmeye gir oraya yapıştıracaksın.

Yusufcoruh Yusufcoruh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
envato purchase code diye birşey vardı onuda envatodan indirdiğim bir pdf dosyasından copyaladı myapıştırdım aktif oldu
benim kafamı karıştıran şu yukardaki adamın yazdıkları , hakikatende bir api generate sekmesi var orda , acaba update için extra bir yeremi yapıştıurmamız gerek bulamadımda

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al