-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Blog veya site yazarları olarak emek veriyoruz,içerikler üretiyoruz. Para kazanmayı istemek en dogal hakkınız. Fakat blog veya sitenizi açtığınız gibi sitenize reklam almayın. Daha 3-5 yazi yazip adsense basvurusu yapıyoruz? Bende yaptım zamaninda.Ama bu size para kazandırmaz..
Herkes adsense alma derdinde fakat adsense kazandırıyor mu?
Ben blogspot uzantılı siteme adsense reklamı almıstım.Blogspot sitelere daha kolay reklam veriyorlar.6 ay süre falan sitemde adsense reklamları durdu.Yerlesimleri surekli degistirdim.Kazandigim paraya baktim 5tl bile degil.Arkadaslar demem o ki gunluk hitiniz yoksa adsense almanın bir önemi yok.Adsense alırsınız fakat önce hitinizi arttirmak amaciniz olsun.
Adsense basvurmadan önce sunlari bir gözden gecirin
- Günlük iyi bir trafiğe sahip miyim?
- Bu trafik bana para kazandırır mı?
Ben de şuan bir adsense başvurusu yaptim yetersiz icerikten red yedim.Kabul etseler de cok para kazanabilecegimi düşünmüyorum. Çünkü sitemin hiti günlük 100 bile değil.
Size tavsiyem hitinizi arttırmadan adsense almayin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu işler 5-10 tl ile başlar. Adsense daha fazla ilgi vermeye teşvik eder. Adsensenin olması kendi başına paradır zaten.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Adsense almak kolay iş değil
Günlük iyi bi trafiğe sahip olman gerekiyor
Günlük iyi şekilde hitleri arttirman gerekiyor
Günlük özgün yazman gerekiyor sakina kopyala yapma yaparsan otamatik olarak red eder tekrar Basvuru yaparsan ban yersin biraz Zaman ayırman gerekiyor
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense almak kolay iş değil
Günlük iyi bi trafiğe sahip olman gerekiyor
Günlük iyi şekilde hitleri arttirman gerekiyor
Günlük özgün yazman gerekiyor sakina kopyala yapma yaparsan otamatik olarak red eder tekrar Basvuru yaparsan ban yersin biraz Zaman ayırman gerekiyor
Bu yil tam 10 adet adsense aldim bu adsenselerin sadece 1 tanesi ozgun 120 adet makale yazdirdim o sekilde aldim diyerleri hepside kopya icerik yani nasil kopya hep yazilarin aynisini tum sitelere ekledim sadece site adresi degisik hepsinide 15 gun ile 1 ayda aldim cogu sitelerin hiti 5 ile 10 arasinda idi adsensenin incelenmesi turkiyede gecerli diyer ulkelerde sitenin icerigini fazla incelemiyorlar bu arada tum adsenseler yurtdisi adsensesidir.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
AdSense almak webmasterliğe bakış açınızı değiştirir. Kısacası usanıp, bıkmazsınız...