-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Aylardır index sorunu yaşıyorum. Daha önce hack saldırısı oldu ve sitemin indexleri önce çinçeye sonra ise sayıları giderek büyümeye başladı önceden 340.000 index vardı şuan 244.000 index halan çinçe olarak durmakta. Süresini tam hatırlamıyorum ama sanırım 6 ay oldu ve halan sorun tam olarak çözülmedi.
Siteyi baştan silip veritabanı ve yazılar dahil yeniden kurmama rağmen halan sorun devam etmekte. Wmaraci üzerinden gelen tüm desteklere rağmen sorun ortadan kalkamadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim anlamış değilim artık usandırmaya başladı.
Site adresi: sporkulturu.com
Google'a site:sporkulturu.com yazarak kontrol edebilirsiniz saçma sapan yazılar çıkmakta.
Wmaraci site analiz aracından da sonuçlara ulaşabilirsiniz.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
baydogan
En iyi çay Beta Tea'dir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Benim tavsiyem SSL alın ve console'a https halinde ekleyin, dizin taramasını tekrar yaptırın. Bir ihtimal o şekilde düzelir. Wordpress ise SSL ekledikten sonra Easy HTTPS (SSL) Redirection eklentisini yükleyin.
utf8
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
eğitim
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema içerisinden yapıyorlar. Temanız içerisindeki kodları kontrol edin. Şifrelenmiş jawascript kodu varsa silin. benim de başıma geldi sub domain açıp binlerce sayfa indexleterek banlanıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Her yolu denedim arkadaşlar halan bi gıdım ilerleme kaydedemedim index sayısı minimal düzelde düşüyor sonra tekrar çoğalıyor üstelik veritabanı dahil herşey sil baştan yapılmasına rağmen durum bu
1 kişi bu mesajı beğendi.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
merhaba ben daha önce 2 siteden temizledim, sitenizin hostunu kapatıp tekrar açın, sonrasında ise url kaldırdırdan URL lerei site:google.com olarak linkler fazla değilse eliniz ile tek tek kaldırın, eğerki fazla ise, 404 URL yonlendirme eklentileri var onu dene
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI