-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba, huaydaaa.com wordpress hesabını yeni açtım. sizden yorum ve görüşlerinizi bekliyorum acemiyim ve bu işte büümek istiyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlı olsun başarılar dilerim. İsmin manası nedir?
İsim seçerken daha akılda kalıcı, kısa, keyword yada sektöre hitap edecek şekilde tercihler yapmalısınız. Ayrıca link yapınızda bir sorun var. Kalıcı bağlantı ayarını " /%postname%.html " şeklinde değiştirin. Yazılarınızın tamamını bold ve büyük harflerle yazmayın, bu tercihlerinizi "Başlık" atarken yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim. İsmin bi manası yok, arkadaş ortamında her şeye huaydaaaa diye cevap veren insanları tanıyorum bu yüzden böyle isim seçtik. düzeltiyorum hemen, başka adsenseden onay almamam için sebep olabileccek sorun var mıdır ? @Kayrahan
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısın, bunu düşündüm ama o domainler alınmıştı. İnsanların kafasında iyi yer ederse kalıcı olması açısından bunu komik bişeylere dönüştürmek isterim. Yeni başladığım için bir tema satın aldım (ücretli) ancak beğemedim. Şimdi de bu temayı çok sevmiyorum anasayfası hoş görünmüyor, düzenlemeye gideceğim bir kaç eklenti önerebilir misin?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet zaten amacım o şekilde, ayriyetten bunu bi youtube hesabıyla bağlamak istiyorum. çok teşekkür ederim önerilerin için