Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
ben dolandırıldıgınızı düşünüyorum. Bu forumda hakkıyla 2 veya 3 seocu gerçek digerleri 50 tane gov backlink atmakla bitiyor sanıyor.
Arkadaştan rapor isteyin vermez ise de sikayet baslıgına yazın derim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Jeoloji Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nesco bana 35-40 gün içinde ilk 10 da olacağımı Söyledi ki 20 gün geçti ilk 100 de iken şuan ilk 500 de bile değilim. Buda ister istemez bir kuşku oluşturuyor sizce 20 gün daha beklemek daha mantıklı değil mi ?
www.karsbalkasar.com
Arapça - İngilizce - Türkçe Çeviri işleriniz yapılır.
WhatsApp:0542 4369236
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Web Sitenizi Pm Olarak Alabilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
bilişim ve e-ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. sitenizi doğrudan adı ile aradığınızda google de çıkıyormu ? (çıkmıyor ise kötü hemde çok kötü)
2. 15 gün seo için kısa bir süredir, süre kelimelerinize göre GERÇEKTEN değişiklik gösterebilir rekabet oranı yüksek bir kelime ise, klima tamiri, kombi bakımı gibi, deli süreler ve rakamlar ile karşılaşabilirsiniz.
SEO yaptırırken ilk olarak kelimelerinizin analizi yapılmalı ve size bir süre verilmelidir, ve siz bu sürenin 2-3 ay sonrasını hedeflemelisiniz, yani 6 ayda yaparım derse 8-9 ay sonra tamam bu iş demelisiniz, sonrasında analiz raporlarınız verilmese dahi tarafınıza yapılan işlerin raporu verilmeli, vermiyor ise orada bir sorun vardır, bir seo bir site için yaptığı çalışmayı adım adım açtığı mail adresler ve şifreleri dahil kaydetmelidir, çünki bir süre sonra o çalışma siteye zarar verebilir ve o çalışmaya ait sayfayı düzenlemesi yada silmesi gerekebilir bu sebep ile her adımını kayıt altına almalıdır..
Rapor yoksa çalışma da yok hacım bu kadar basit bu iş.
Nesco
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
beklemenizde sakınca yok bekleyin sadece rapor talep edin suana kadar naptıgına dair rapor göndersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
yıllardır bu işlerin örneklerini görüyorum. 8 - 10 senedir, kendimce azda olsa kavruldum. bu sekiz on senede hakkıyla seo işi yapan tek bir insana rastlamadım.
buna bu forumdaki bir çok seocu bancklinkcide dahildir. bugüne kadar 15 üzeri site açmışımdır. hepsinide seocu geçinen kişilere, para dökerek sözde seo yaptırmışımdır. Sonuç ise bu sitelerimin hüsranı ile bitmiştir.
emeklerin çöpe gitmemesi için seocu ve backlinkçi geçinenlerden uzak durmak en iyisi.
sanada geçmiş olsun kardeş. bu bir ihtimal emeklerin çöpe gitti.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dikkat edin bende bu konuda defalarca kazıklandım . Üçkağıt yapılmaya çok müsait bir alan . Uzmanlardan yardım alın . Gerekirse fazla ödeyin ama içiniz rahat olsun işiniz hakkıyla görülsün
Coşar Zeytincilik
Egeden dünyaya uzanan dost sıcaklığı
http://www.cosarzeytincilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo & Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
"Dolandırıldım mı?" tabiri yanlış olur ve hizmeti veren kişinin demiş olduğu gibi dalgalanmalar olabilir. Hizmeti satın aldığınız arkadaştan detaylı rapor isteyin ve 15-20 gün sonra sıranızı anahtar kelimelerdeki yerinizi kontrol edin. Seo detaylı bir çalışmadır sadece backlinklerle olmaz kod düzeni, içerikler, page speed, arama motoru araçları ve alexa durumunuz gibi googlenin sayamayacağımız kadar farklı algoritması var.
Bir diğer konu ise seo paketi satanlardan uzak durunuz. Seo hazır olan verileri işlemek gibi birşey değildir. Googlenin yayınladığı bir adet makaleyi bile okumamış olanlar ne yazıkki "seocuyum" adı altında insanlara hizmet sunmaya çalışıyor belki hedefleri **************lık değil ama bilgileri ne yazıkki yetersiz.
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Sitenizi ve çalışma yapılan keywordleri iletir misiniz?
hayat illegal!