-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Lise mezunuyum ve şuan boştayı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumunuz için teşekkür ederim dediğinizi yaptım ama maalesef olmadı sonuç yine aynı. Başka bir şekilde bir yolu yok mudur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Emin değilim ama;
Css inline olarak head kısmına ekleyince sorun çözülüyor. Tabi googla göre çözülüyor.
Peki neden? Çünkü ayrı bir css dosyası head kısmından kalkmış oluyor.
Yani bir deneme olarak: Css dosyasını head kısmından kaldırıp footer a ekleyip bir test edebilirsen google böyle bir sorun göstermeyebilir.
Denemek lazım tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnline olarak tam olarak neden bahsediyorsunuz biraz açıklarsanız sevinirim. Footer kısmına eklememde de sonuç değişmedi o yüzden burada konu açma gereksinimi duydum. İnternette bir çok sitede onlarca kaynakta dolaştım ama pek bir çözüm bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Performans 100 olduğu zaman responsive görünümde hata alırsınız.
Zaten 80 üzerine çıkıldığında yeterli gelmektedir.
Siz 90 üzeri yapmakla zaten fazlası ile yerine getirmişsiniz.
Ayrıca js dosyalarını sıkıştırmanızı tavsiye etmiyorum, ileride hata verme riski
var çünkü.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlıyorum. Şöyle bir şey yapsam tüm her şeyden sonra ama responsiveden önce CSS dosyasında ki kodlara göz gezdirip style.css ve style2.css oluştursam. Yalnız bu style.css sitenin temel açılması için gereken kodları head kısmında yüklese ve style2.css'de hover gibi bir çok görsel ve işlevsel kodları barındırsa. Bu style2.css dosyasını da footer kısmında çağırsam sorun çıkmadan 100/100 puan alır mı? Ya da site girişine 2 ile 3 saniye bir yükleme ekranı koysam ve arkaplanda site yüklense style.css ile hiç oynamasam 100/100 alır mı? Bunu mantıken şuanda aklımda oluşturdum birazda zahmetli gibi duruyor ama aslında pekte öyle sayılmaz. Demek istediğimi anladınız umarım. Ne kadar fazla şekilde bir kod bilgim olmasa da ben biraz mükemmeliyetçiyim. Birde ilk göz ağrım olacağı için böyle ufak şeylere çok takılıyorum. :o