-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
www olmasında bir zorunluluk yoktur.
Kişisel tercihiniz ne ise o şekilde kullanabilirsiniz.
Şahsen ben hiç bir sitemde www kullanmıyorum mesela.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslinda bende okadar incelemiyorum zaten şu anda bende dedigim gibi www siz kullaniyorum bir problem yokda bir makalede google amcanin www li ve www siz iki ayri site gibi algiladigini yonlendirme yapilmamasiyla ilgili bazi sakincalar copya içerik gibi vs bazi sıkıntilardan bahsedildigini okudum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
online sales maneger
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
word press kurulumunda www suz kurlum yapmisinizdir. genel ayarlardan - yada site ayarlari gibi bisy yazmasi lazim site adresi yazan kisma www. ekleye bilirsiniz bencr www daha temiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Önemli olan www varken ve yokken aynı siteye erişilmesi. Yazdığınıza göre sizin kullanımızda bir sorun yok. www kullanmak istemiyorsanız, tarayıcıya www yazsanız dahi www'suz url yapısına yönlendirmeli. Eğer siteniz bu şekilde çalışıyorsa herhangi bir dosyaya kod falan eklemenize gerek yok. Ayarınız yapılmış zaten. Artık eskisi gibi manuel olarak dosyaya kod eklemeye gerek kalmıyor, wordpress kurulumunda halloluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Soru sormayida bilmek lazim tabi halbuki enbaştan " acaba www yönlendirne için kod ekelemye gerek yokmu bu is otomotikmi oluyor " şeklinde bi soru sorsam bu kadar uzamazdi konu neyse teşekkurler yanitlar için . Seodaddy tam olarak aradiğim cevap buydu . Teşekürler