Link: http://www.***.net/wordpress-kurulum-amp-entegrasyon/1289863-isiniz-acil-mi-tum-wordpress-isleri-yapilir-tema-kurulum-duzenleme-speed-page-guvenlik-seo.html#post1069291755
İŞ ALIMI: AÇIK
Wordpress site düzenleme işi yaptırıldı. Arkadaş hem çok hızlı hem de işini çok iyi yapıyor. Tavsiye ederim.
çok tşk ederim eline sağlık
hızlı ve güvenilir bi arkadaşımız, bundan sonra çalışmaya devam edeceğiz
sağolasın bilader
sağolasın bilader
Tuğrul ile biraz önce tanışarak bir wordpress çalışması gerçekleştirdik. Kendisi tüm sorularıma kuşkusuz yanıt verip aklımdaki her soru işaretini mecbur olmamasına rağmen giderdi. Kesinlikle hoşsohbet ve güleryüzlü hizmet prensibini edinebilmiş işinin de profesyoneli olmuş bir kardeşimizdir.
wordpress konusunda uzman bi arkadaş gerçekten :)
Mükemmel Kaliteli Bir Kişi Her Konuda Sizlere Yardımcı Olabilecegine İnanıyorum.
Hayırlı İşler Dilerim.
Hayırlı İşler Dilerim.
Wordpress tema düzenleme işi verildi. Anında yapıldı. Tam bir wordpress uzmanı. Konuşmamız dışında işleri bile halletti. Bundan sonra wordpress işlerimin hepsini bu arkadaş ile çalışacağım.
arkadaş işi çok çabuk halletti.çok memmun kaldım.
İş verildi hatalı olan kısım düzeltti saolsun arkadaş
yoast seo ayarları yaptırıldı teşekkürler
iş verildi gereken eklentileri hızlı bir şekilde kurdu ellerine saglık başarılı bir çalışma çıkardı..
arkadaşla çalışma yapılmıştır teşekkurler
wp eklenti düzenleme işi verildi.Gece gece 5 dkda halletti saolsun. Çalışmanızı tavsiye ederim
Tam istediğim şekilde 6 adet site kurdu ve destek vermeye devam ediyor. Herşey için teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah daha çok çalışacağız.
Wordpress ile ilgili olarak sıkıntıya her düştüğümde çalarım kapısını, her zaman da yardımcı olur. Yine bir adet wordpress kurulum hizmeti alınmış, hızlıca da teslim edilmiştir. Teşekkürler.
iş verıldı ıvedıkle yapıldı emegıne sağlık.
kendisiyle çalışmaya başladık, ilk aşamada çok yardımcı oldu.
bundan sonraki adresimiz belli.
bundan sonraki adresimiz belli.
Kurumsal bir site için anlaştık herkese tavsiye ederim.
Tuğrul kurumsal sitemin tüm detaylarını eksiksiz yaptı. [COLOR=#222222][FONT="][COLOR=blue]WordPress[/COLOR] işlerinizde hiş düşünmeden çalışa bilirsiniz. Herkese tavsiye ederim.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT="]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT="]Teşekkür ederim gösterdiğin ilgi alakadan dolayı...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT="]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#222222][FONT="]Teşekkür ederim gösterdiğin ilgi alakadan dolayı...[/FONT][/COLOR]
arkadaş gerçekten mükemmel işini yapıyor tavsiye ederim ne dersen yok demez elinden gelenin fazlasını yapıyor çok teşekkür ederim
themeforest tema kurdu ve pagespeed eklenti vs tüm ayarları yaptı eline sağlık işinin ehli arkadaş.
Yardıma ihtiyacım olduğunda çekinmeden yardım eden bir arkadaş :) Hayırlı işler.
Spmt ayarı yaptırıldı. Çok ilgili bir arkadaş.
işi hızlıca yapan ve ilgili bir arkadaş. teşekkürler.
Anahtar teslim wordpress paketinden satın aldım, işlemleri güzel bir şekilde tamamladı ve teslim etti. Ayrıca hediye olarak gtmetrix paketi uygulamış teşekkür ederim.
gtmetrix işi verildi arkadaşa, ödeme almadan işi bitirip teslim etti. Ekstradan birçok da wordpress sitenin ayarlarını yaptı. İlgisinden dolayı teşekkür ederim. Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.
Karmaşık ve zor bir duruma girmiş site taşıma işimi kısa zamanda yaptı, cok sayida hata bulunan sitemde gerekli optimize çalışmaları yaparak en iyi hale getirdi,sitem hatasız ve hızlı bir hale geldi. Çok teşekkür ederim.
1 adet sipariş verildi hızlı şekilde alındı . Teşekkürler
Paket alındı sorunsuz hizmet.
Gayet ilgili, işini hakkıyla yapan bir arkadaş. Kesinlikle tavsiye ederim.
adanustemizlik adlı üyeden alıntı
Bu arkadaş samimi ve sabırlı bir yaklaşım sergileyerekbana wordpress teması satışı yaptı. bende aynı gece parasını ödedim.
Sorduğum soruların hepsine kaçamak cevap vermeden adam gibi cevapladı
Kendisine teşekkür ediyorum.
http://adanakoltukyikama.info
sayfa düzeni yaptırılmış ve iş teslim alınmıştır.
kendisi çok yardımcı oldu bu konularda çok bilgili teşekkür ediyorum . Herkese tavsiye ederim. aradığınız kişi bu :)
Mükemmel Bir İnsan Konuyu Hakim Araştırmayı Seviyor Ve Hertürlü İşin Üstesinden Geliyor Teşekkürler Seninle Çalışmak Güzeldi.
İş yaptırdım, işi istediğim zamanda teslim etti. Güvenilir bir arkadaş.
Wordpress konusunda tecrübeli arkadaş. 3 saat uğraştığım ve bulamadağım düzenleme işini bir çırpıda yaptı.
Wordpres hizmeti alındı,Çok İlgili işini özele yapan arkadaş.
Wordpress site düzenleme işi yaptırıldı. Arkadaş hem çok hızlı hem de işini çok iyi yapıyor. Tavsiye ederim.
çok tşk ederim eline sağlık
sağolasın bilader
sağolasın bilader
Tuğrul ile biraz önce tanışarak bir wordpress çalışması gerçekleştirdik. Kendisi tüm sorularıma kuşkusuz yanıt verip aklımdaki her soru işaretini mecbur olmamasına rağmen giderdi. Kesinlikle hoşsohbet ve güleryüzlü hizmet prensibini edinebilmiş işinin de profesyoneli olmuş bir kardeşimizdir.
wordpress konusunda uzman bi arkadaş gerçekten :)
Mükemmel Kaliteli Bir Kişi Her Konuda Sizlere Yardımcı Olabilecegine İnanıyorum.
Hayırlı İşler Dilerim.
Hayırlı İşler Dilerim.
Wordpress tema düzenleme işi verildi. Anında yapıldı. Tam bir wordpress uzmanı. Konuşmamız dışında işleri bile halletti. Bundan sonra wordpress işlerimin hepsini bu arkadaş ile çalışacağım.
arkadaş işi çok çabuk halletti.çok memmun kaldım.
Zoru kolaya çeviren arkadaş. Sürekli ulaşım sağlayabiliyorsunuz ve işinizi çok hızlı yapıyor. Çalışma için teşekkürler tekrar :)
Arkadaşa 1 adet iş daha verildi.Kesinlikle tavsiye ederim.
Wordpress teması kurulumu ve seo optimasyonu konusunda anlaşıldı. Arkadaşımız hızlı ve isteklerime sıkılmadan dinleyip yardımcı oldu kendisi, en önemlisi her daim kendisine rahatlıkla ulaşabiliyorum, başka iş yapan arkadaşlar gibi peşinde koşturmadı.
Çok teşekkür ederim..
Hocamla tekrar çalışacağız en kısa zamanda..
Çok teşekkür ederim..
Hocamla tekrar çalışacağız en kısa zamanda..
kendisi ile bir wordpress sitesi için anlaşma sağlandı. ilgili bir arkadaş simdiden tşkler.
yıllardır web site yaptırırım ben böyle düzgün ve hızlı çalışan bir arkadaş görmedim. Gayet ilgili ve alakalı istediğimden daha fazlasını yapan terbiyeli ve profesyonel biri. Şiddetle tavsiye ederim. İlgi ve alakana teşekkür eder,hayırlı işler dilerim.
Website için anlaşıldı. İlgili bir arkadaş.
sitem için kurulum yapıldı.güzel ve kaliteli iş çıkardı.tekrar çalışacağız.teşekkür ederim.
sitemin kurulumunu yaptı. her konuda çözüm üretti, yardımcı oldu. çok keyifli çalıştık, işinin ehli bir arkadaş. tekrar çalışmak dileğiyle teşekkür ederim...
sitem için güzel bir tema üzerinde anlaştık. gerekli tüm değişikleri yaptı, sitem istediğim gibi oldu. arkadaşla çalışmaktan son derece memnunum gönül rahatlığı ile iş yapabilirsiniz. biz de tekrar çalışacağız zaten. bu arada kurulum sonrası her türlü desteği sağlamaya devam etmesi ayrı bir güzellik
🤔ilginç hep güzel yorum yapılmış ben ise Türkiye'de işini Hakkı'yla yapan kimseyi tanımadım tebrikler
Wordpress işi yaptırıldı. Sorunsuz bir şekilde söz verdiği sürede teslim etti.
Teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum...
Hocam ellerine sağlık, ayrıca çok hızlı yardım ettin, işin rast gitsin, bol kazançlar....
Tema işi verildi arkadaş hızlı bir şekilde işlemlere başladı.
Edit: Tema başarıyla yüklendi tam istediğim gibi hızlı bir şekilde halletti.
Edit: Tema başarıyla yüklendi tam istediğim gibi hızlı bir şekilde halletti.
İş alındı. Arkadaş sabırlı ve güvenilirdir.
İş yapıldı. Gerçekten çok hızlı ve işinde profesyoneldir. Güvenilir satıcıdır.
WP tema noktasında çok kısa zamanda mükemmel bir performans gösterdi.
Alanında uzman bir arkadaş emekleri için teşekkür ederim.
Alanında uzman bir arkadaş emekleri için teşekkür ederim.
Sitemiz icin anlasildi, gayet basarili bir arkadasimiz.
Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim.
Çok değerli bir arkadaş çok bilgi birde mutlaka çalışmanızı tavsiye ederim
Anlaşıldı işin bitmesi bekleniyor
--***.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:01 -->-> Daha önceki mesaj 20:35:56 --
Arkadaş işinin ehli güvenilir biri sağolsun hemen yaptı istenileni, tuğrul kardeşim daha senle çalışacağız sağolasın
--***.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49:01 -->-> Daha önceki mesaj 20:35:56 --
Arkadaş işinin ehli güvenilir biri sağolsun hemen yaptı istenileni, tuğrul kardeşim daha senle çalışacağız sağolasın
Cok guzel bir is cikardi, bu kadar kaliteli ve düzenli yaparak beklentilerin ustune bile cikti. Bundan sonra surekli calisicagiz, cok sagolsin.
wordpress işi yaptırıldı. Anında çözüm. güvenilir ve saygılı bir arkadaş
Sitemizde var olan sorunları skype aracılığıyla görüştük, sorunumuzu anında düzeltti. Bunun yanında fazladan site optimizasyonu ve çeşitli düzenlemeleri yaptı. Çok memnun oldum, teşekkürler hocam...
Mükemmel güvenilir bir arkadaş. İşini biliyor ve kısa sürede her şeyi istediğiniz şekilde teslim ediyor. İletişimi kuvvetli ve çok anlayışlı.
Herkese tavsiye ederim.
Herkese tavsiye ederim.
işinin ehli profesyonel bir arkadaştır tema düzenleme yaptı.
İlgisi ve Alakası, İşteki Bilgi ve Tecrübesi ile Çalışmaktan çok memnunun ve herkese tavsiye ediyorum.
oldukça hızlı ve sonuca odaklı çalışan samimi bir arkadaş. tavsiye ederim.
Merhabalar,
Geçen günlerde anahtar teslim WP işi istedik ve acil idi, yanlış hatırlamıyorsam 00:35 de başladı 05:55 gibi telefonum çaldı bittiği söylendi.
Hızır gibi yetişti ve işinin ehli bir arkadaşımız!
Teşekkürler,++
Geçen günlerde anahtar teslim WP işi istedik ve acil idi, yanlış hatırlamıyorsam 00:35 de başladı 05:55 gibi telefonum çaldı bittiği söylendi.
Hızır gibi yetişti ve işinin ehli bir arkadaşımız!
Teşekkürler,++
Sırf arkadaşla çalışmak için sitenizi bozun sonra ona mesaj atın :) işinin ehli karakterli biri, yedek yükleme işlemini sıkıntısız yaptı.
Bir iş için anlaşıldı..
Ek olarak : iş istediğimiz gibi teslim alınıp ödeme yapılmıştır, teşekkür ederim..
Ek olarak : iş istediğimiz gibi teslim alınıp ödeme yapılmıştır, teşekkür ederim..
Bir adet site yenilendi. Hızlı teslimat, temiz bir iş oldu. Teşekkürler
Düzenleme işi yaptırıldı. Güvenilir ve işini bilen arkadaş.
tema kurduruldu,iyi bir çalışma oldu teşekkürler
Wp taşıma işlemi yaptırıldı. Gayet hızlı bir arkadaş. Teşekkürler
optimizasyon yaptırıldı işinin ehli bir arkadaş.
İşinin ehli çok başarılı bir arkadaş,kısa sürede işimi halledip çözüme kavuşturdu.
Çok teşekkür ederim kendisine,iyi çalışmalar dilerim.
Çok teşekkür ederim kendisine,iyi çalışmalar dilerim.
Wordpress optimizasyonu ve kurulumu konusunda başarılı, hızlı ve anlayışlı bir arkadaşımız. İnşAllah daha çok çalışacağız.
Hızlı çözüm, teşekkürler
İleri düzey ve başarılı bir şekilde destek alınmıştır. İlgi için teşekkür ediyorum.
1 site için düzenleme yaptırıldı çok hızlı işlem
Kendisine cok tesekkür ederim, yardimlarinizdan dolayi..
çok yardımsever ilgili ve bilgili bir arkadaş.
Tüm sitelerimin taşıma işi verildi. Sorunsuz bir şekilde taşıdı ve teslim etti sağolsun.
Wordpress düzenleme işi yaptırıldı, ilgili bir arkadaş, bilmediğim sorulara dahi cevap veriyor, artık sürekli kendisi ile çalışacağım. Tavsiye ederim.
Kendisine çok teşekkür ediyorum ne zaman yazsam anında müdahale edip durumu çözdü.İşinin ehli birisi.Çalışmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
arkadaş çok ilgili ve çok hızlı kendisine çok teşekkür ederim sorularımı sabırla yanıtladı ve sorunumu çözdü. tereddüt etmeden çalışabilirsiniz :)
Çalışma yaptırıldı. Teşekkür ederim, ilgili bir arkadaş.
Arkadaş ile sürekli çalışmaktayım. Çok memnunum ve işinin gerçekten ehli, arkadaşla çalışmakta tereddüt etmeyin derim.
1 adet iş verilmiştir teslimi bekleniyor :)
NOT: İş istenilen şekilde teslim alınmıştır, teşekkür ederim :)
NOT: İş istenilen şekilde teslim alınmıştır, teşekkür ederim :)
Arkadaşa iş verilmiştir çok ilgili bir arkadas :)
Web sitem bazen 7-8 saniye bazende 15 saniyeyi buluyordu açılma süresi. Sağolsun [MENTION=50037]Single[/MENTION]; hocam halletti. Wordpress sitem şu anda 1 saniyede açıyor.
Kesinlikle öneriyorum, işinin ehli bir insan.
Kesinlikle öneriyorum, işinin ehli bir insan.
Themeforest'tan aldığımız temanın birebir kurulumu çok kısa bir sürede gerçekleştirdi. İlgi ve alakalı bir arkadaş, wp işiniz varsa tavsiye ederim, pişman olmazsınız