-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Basit fikirden yola çıkarak planladığım yeni projemiz aklımıza takılan her türlü kelime, cümle, deyim, söz öbeği hakkında merakımızı gidermek adına sorular sorup, cevaplar üretebileceğimiz soru-cevap platformu.
Meraklı sözlük Onedemek.Net sloganı ile kullanıma açtığımız projemize hepiniz davetlisiniz.
Amacımız hem eğlenmek, hem öğrenmek. Özellikle yöresel kelimeler üzerinde yoğunlaştığımız projemizi geliştirmek adına kullanıcılara belirli puanlara ulaşmaları durumunda arşivimize katkılarından dolayı anı niteliğinde küçük hediyeler alarak takipçi sayımızı arttırmayı planlıyoruz.
İlk hediye dağıtımı Allah'ın izniyle bayram arefesinde. Hepinizi bekliyoruz.
Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
gözlerini kısıp, başını da biraz geriye doğru çektikten sonra kaşlarını gerip O ne demek be veya o ne demek lan diyen herkesi bekliyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
' O ' ne demek hocam? ' O ' gitti artık. ' O ' artık hiçbirşey. ' O ' artık yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O giderse yenisi gelir hocam. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Sen gideni değil, giden seni kaybetmiştir. 😀
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Soru cevap scripti yerine farklı bir şey olabilirdi aslında. Biraz garip geldi. İnsanların görüp soru sorması veya sorulara cevap vermesi için ilgi çekici bir pazarlama taktiğine ihtiyacınız var. Puanlama sistemiyle ödüller verebilirsiniz, bu insanları siteyi kullanmaya teşvik edebilir. Bu biraz size tuzluya mal olabilir fakat ileriki zamanlarda bu hediye vermeseniz bile devam edecektir.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Düşünce ve önerileriniz için teşekkür ederim. Evet niyetimizde hediye dağıtmak var. Belirli puanlara ulaşan kullanıcılara. Diğer bir niyetimiz ki projenin temeli özellikle yöresel farklılıklar gösteren kelimelerden bi arşiv oluşturmak.
Bir süre sonra bunun eğlenceye dönüşeceğini düşünüyorum.
Farklı kültürlerle yoğrulan insanlar topluma adapte sürecinde İstanbul Türkçesi diye kast edilen dile mecburi kılınırken özüne de hasret duymuyor değil. Zaman zaman ağzında eğreti dursa da doğduğu semte ait bazı kelimeleri kullanma çabası içine giren bir çok arkadaşım olduğunu gördüm.
Sitemizin özünde misyonu bu kelimelerden bölge bölge bir arşiv oluşturmak.
Bu süreçte elbette belli bir seviyeye gelmek için günün trend kelimelerini takip etmek zorunda hissediyoruz.